ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σακίρα: Ξανά στα «μανταλάκια» ο Πικέ – Του ετοιμάζει νέο τραγούδι-έκπληξη

Φόβος και τρόμος κάθε νέο της τραγούδι...

Σακίρα: Ξανά στα «μανταλάκια» ο Πικέ – Του ετοιμάζει νέο τραγούδι-έκπληξη

Νέο τραγούδι έκπληξη ετοιμάζει η Σακίρα εμπνευσμένη από τον πρώην σύζυγό της Ζεράρ Πικέ.

Από τη στιγμή που χώρισαν, η Κολομβιανή σταρ έχει κυκλοφορήσει τις επιτυχίες «Te Felicito», «Monotonia», «Bzrp Music Sessions», «Vol. 53», «Acrostico», «TQG» και «Copa Vacia».

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως μετά τα παραπάνω singles, η τραγουδίστρια όχι μόνο ετοιμάζεται για το 12ο άλμπουμ της, αλλά έχει σκοπό να κυκλοφορήσει ακόμα ένα τραγούδι – επίθεση στον πρώην της.

Η έμπνευση πίσω από αυτό, όπως αναφέρει η Ισπανική Marca, είναι ο πόνος που της έχει προκαλέσει ο Ζεράρ Πικέ, αφού χώρισαν κι έγιναν γνωστές οι απιστίες του.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Όπως φαίνεται ωστόσο, προτεραιότητά της αυτή τη στιγμή είναι το άλμπουμ της. Σε αυτό θα υπάρξουν και αγγλικά τραγούδια, αφού η σταρ ταξίδεψε πρόσφατα στο Λονδίνο για να συνεργαστεί με τον συνθέτη, Ντέιβιντ Στιούαρτ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, είχε αναρτήσει και μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κάτω από αυτή έγραψε: «Στο Λονδίνο δουλεύω με τον Ντέιβιντ Στιούαρτ για το ποιο θα μπορούσε να είναι το επόμενο σινγκλ μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.