ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τ.Θεοδωρίδης: «Ήξερα πότε έκανε έρωτα πρώτη φορά η κόρη μου – Με τα αγόρια της, είμαστε φιλαράκια»

«Από μικρή η Μελίτα τα έλεγε όλα, έτσι της είχαμε μάθει»

Τ.Θεοδωρίδης: «Ήξερα πότε έκανε έρωτα πρώτη φορά η κόρη μου – Με τα αγόρια της, είμαστε φιλαράκια»

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τη σχέση που έχει με την κόρη του αλλά και τα δύσκολα χρόνια που έζησε στο Μιλάνο.

Σε δηλώσεις που έκανε για την εκπομπή «Γεια σου», ο ηθοποιός είπε: «Στο Μιλάνο έμεινα δύο μήνες όταν ήμουν 18 χρονών. Δεν μας πλήρωνε η εταιρεία, δεν υπήρχε η visa τότε και ήμουν παράνομος. Κοιμόμουν στο δρόμο, στο Duomo. Πήγαινα κάθε τρίτη μέρα σε έναν φίλο μου και έκανα μπάνιο, κάπου κλέβαμε λίγο φαγητό».

Όσο για την κόρη του, ο Τζώνυ Θεοδωρίδης ανέφερε ότι από μικρή τα έλεγε όλα και σε εκείνον και στη μητέρα της. Τόνισε δε, ότι του είχε μιλήσει και για την πρώτη φορά που είχε σεξουαλική επαφή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιο αναλυτικά, ο Τζώνυ Θεοδωρίδης είπε: «Με τα αγόρια της κόρης μου, Μελίτας, είμαστε φιλαράκια. Τηλεφωνιόμαστε και παίζουμε μαζί Playstation. Από μικρή η Μελίτα τα έλεγε όλα, έτσι της είχαμε μάθει, δεν με φοβήθηκε ποτέ. Και την πρώτη φορά που έκανε έρωτα μου είπε. Της είχα κιόλας ότι δεν θέλω να πας σε αυτοκίνητο, θέλω να είναι ωραία η εμπειρία σου. Το είχαμε φτιάξει αυτό. Τι να της πω; Πήγαινε στον δρόμο να το κάνεις; Αφού κάποια στιγμή θα το κάνεις, οπότε κάν’ το σπίτι σου να είσαι άνετη και θα είσαι μια χαρά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.