ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τζούλια Φοξ: Ποζάρει με διάφανο κορμάκι και μαγνητίζει όλα τα βλέμματα (βίντεο) 

Το πρόσωπό της ήταν βαμμένο με ασημί γκλίτερ, όπως και τα μάτια της, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν χαμηλό κότσο

Τζούλια Φοξ: Ποζάρει με διάφανο κορμάκι και μαγνητίζει όλα τα βλέμματα (βίντεο) 

Η Τζούλια Φοξ πραγματοποίησε μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Η δημοφιλής ηθοποιός και πρώην σύντροφος του Κάνιε Γουέστ επέλεξε ένα σύνολο του οίκου «Mugler» για το βράδυ της Κυριακής.

Σε φωτογραφίες και βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από την εκδήλωση μόδας, η 34χρονη φαίνεται να φορά ένα διάφανο κορμάκι με ασημένια φτερά στο ύψος του στήθους, στα χέρια, τα πόδια και το ντεκολτέ.

Δεν είναι ξεκάθαρο ωστόσο, αν μέσα από το σύνολο που επέλεξε, φόρεσε εσώρουχα ή αν ήταν στο χρώμα του δέρματος, δημιουργώντας έτσι, την ψευδαίσθηση ότι είναι γυμνή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WWD (@wwd)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πρόσωπό της ήταν βαμμένο με ασημί γκλίτερ, όπως και τα μάτια της, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν χαμηλό κότσο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.