ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Β.Λέανδρος: «Έφυγε» από την ζωή ο πρώην σύζυγός της Ιβάν Ζησιάδης

Η κηδεία του επιχειρηματία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κοιμητήριο Αναστάσεως στη Δραπετσώνα

Β.Λέανδρος: «Έφυγε» από την ζωή ο πρώην σύζυγός της Ιβάν Ζησιάδης

«Έφυγε» από την ζωή ο επιχειρηματίας Ιβάν Ζησιάδης, ο οποίος υπήρξε παντρεμένος με την τραγουδίστρια, Βίκυς Λέανδρος.

Η κηδεία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κοιμητήριο Αναστάσεως στη Δραπετσώνα. Η τραγουδίστρια σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει ότι προτεραιότητα ήταν πάντα τα τρία της παιδιά.

«Όταν πάρεις την απόφαση να φέρεις τρία παιδιά στον κόσμο (σσ.: Λέανδρος, Μιλάνα και Σάνιρα), οφείλεις να ασχοληθείς μαζί τους για να βγουν σωστοί άνθρωποι και να μην έχουν αργότερα σύνδρομα και προβλήματα.

Να μη μεταφέρουν το βάρος του κόμπλεξ και του πόνου. Άλλωστε, εγώ στο σπίτι ήμουν μαμά πλήρους απασχόλησης και, μάλιστα, έως ότου τα παιδιά πήγαν σχολείο δεν ήξεραν καν με τι ασχολούμαι.

Απλώς τους τραγουδούσα το βράδυ κάποια τραγούδια για να κοιμηθούν. Όταν μεγάλωσαν και με ακολούθησαν σε συναυλίες ήρθαν αντιμέτωπα με τη διασημότητα της μητέρας τους» είχε πει η Βίκυ Λέανδρος.

Και για τα δύο εγγόνια που έχει, είχε δηλώσει: «Ομολογώ ότι κάτι άλλαξε. Τα δύο εγγόνια ήρθαν στη ζωή μου για να με κάνουν πιο ευτυχισμένη και πιο χαρούμενη. Ψάχνω να βρω ελεύθερο χρόνο για να βρεθώ κοντά τους και να είμαστε μαζί, να κάνουμε πράγματα μαζί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είμαι μια γιαγιά που κάνει κανονικό babysitting: τους διαβάζω, τα πηγαίνω στις πάπιες, πηγαίνουμε στον ζωολογικό κήπο – κάνω όλα αυτά που δεν έκανα ποτέ πριν. Τα εγγόνια σε βάζουν σε έναν άλλο τρόπο ζωής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.