ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Viral βίντεο με τον Α.Χόπκινς να παίζει πιάνο σε λόμπι ξενοδοχείου

Ο 85χρονος ηθοποιός έχει μετατραπεί σε πραγματικό influencer

Viral βίντεο με τον Α.Χόπκινς να παίζει πιάνο σε λόμπι ξενοδοχείου

Παρά τα 85 του χρόνια, ο Άντονι Χόπκινς είναι ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανεβάζει βίντεο που γίνονται αμέσως viral.

0 85χρονος βραβευμένος ηθοποιός από την Ουαλία έχει μετατραπεί με πραγματικό influencer και με τα feelgood βιντεάκια του στο Instagram να μας φτιάχνουν τη διάθεση. Χορεύει, τραγουδά, μαγειρεύει και παίζει πιάνο σαν επαγγελματίας.

Αυτή τη φορά, μοιράστηκε ένα απίθανο βίντεο που δεν άργησε να κάνει και πάλι τον γύρου του Διαδικτύου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε στο πολυτελές ξενοδοχείο Shangri-La στο Βανκούβερ του Καναδά. Σε ένα άδειο λόμπι, έκατσε στο πιάνο με ουρά και χάρισε μια υπέροχη performance στους περαστικούς αλλά και στους εργαζόμενους του ξενοδοχείου.

Το εντυπωσιακό σκούρο πιάνο Fazioli εγκαταστάθηκε στο ξενοδοχείο πριν από μια δεκαετία. Στο βίντεο βλέπουμε τον υπέροχα στολισμένο χώρο και το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο που το κοσμεί με τις μωβ και φούξια μπάλες..

«Κάτι για ένα πιάνο σε ένα άδειο λόμπι… Τέλειος χώρος», έγραψε ο Χόπκινς στη λεζάντα του βίντεο. «Έρχεται σε μια πόλη κοντά σας», πρόσθεσε.

«Μπράβο! Πάντα χαρά μας να σας καλωσορίζουμε, Sir Anthony Hopkins! Καλές γιορτές», σχολίασε ο επίσημος λογαριασμός του ξενοδοχείου.

Ο θρυλικός ηθοποιός βρίσκεται αυτή την περίοδο στην καναδική πόλη για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας δράσης-θρίλερ «Locked».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.