
Η Χριστίνα Αλούπη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» το πρωί της Κυριακής 25 Μαΐου, όπου μίλησε για τον τρόπο που διαχειρίζεται το στρες στην καθημερινότητά της.
«Έμαθα να το αναγνωρίζω το στρες. Είναι αυτές οι στιγμές που νομίζεις ότι κάτι δεν σου πάει καλά και λες μα γιατί δεν νιώθω καλά; Δεν συμβαίνει κάτι αγχωτικό στη ζωή μου. Για πάρα πολλά χρόνια είχα τύψεις ότι δεν μπορώ να κοντρολάρω τα αισθήματά μου, ότι κάτι δεν κάνω καλά. Ότι φταίω εγώ. Αναγνώρισα ότι είναι το ύπουλο στρες που δεν είναι ότι περνάω εξετάσεις, ή χώρισα, ή έχασα τη δουλειά μου. Είναι απροσδιόριστο» αναφέρει αρχικά η Χριστίνα Αλούπη.
«Επειδή με πετύχατε σε μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα της ζωής μου, έχω τις δερματικές κοκκινίλες ως απόδειξη ότι κι εγώ το βιώνω. Μου βγαίνουν δερματικά, έκζεμα, σφίγγω πάρα πολύ το βράδυ τα δόντια μου, πονοκεφάλους και προβλήματα εντερικά, φουσκώματα, δυσπεψίες. Είναι τα μικρά πράγματα που όταν τα αναλύσεις σκέφτεσαι είναι δυνατόν να στρεσάρομαι για αυτή τη χαζομάρα;Για αυτό το τόσο ανούσιο;».
«Αυτή την εβδομάδα είναι διάφορα θέματα γραφειοκρατικά, τα παιδιά είναι πάντα πηγή στρες, αν έχω κάνει αυτό που πρέπει ως μάνα. Όταν μαζεύεται όλο αυτό, μπορεί να μου προκαλέσει στρες και το να με καλέσουν ένα βράδυ να βγούμε οι φίλες μου. Με κάλεσαν φίλες μου και ήμουν όλη την ημέρα χάλια. Με είχε αγχώσει ότι έπρεπε να βγω από την καθημερινότητά μου, να περιποιηθώ, να βαφτώ, να οδηγήσω πιο αργά», σήμειωσε.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.