ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Δείτε πώς θα καθαρίσετε πανεύκολα τη σχάρα του φούρνου σας

Τι θα χρειαστείτε για να καθαρίσετε τη σχάρα σας

Δείτε πώς θα καθαρίσετε πανεύκολα τη σχάρα του φούρνου σας

Αδιαμφισβήτητα, ο καθαρισμός της σχάρας του φούρνου, μπορεί να φαντάζει «βουνό», ωστόσο, είναι πιο εύκολος από όσο φαντάζεστε.

Τι θα χρειαστείτε για να καθαρίσετε τη σχάρα σας

Μια σακούλα απορριμμάτων είναι το βασικό «συστατικό» που θα χρειαστείτε για σχάρες που αστράφτουν από καθαριότητα. Φυσικά θα χρειαστείτε και κάποιο φυσικό (ή μη) καθαριστικό προϊόν.

Εμείς σας έχουμε 2 diy συνταγές για καθαριστικά που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας με υλικά που ήδη έχετε σπίτι σας.

DIY καθαριστικό Νο1:

Μαγειρική σόδα και νερό Ανακατέψτε 1/2 φλ. μαγειρικής σόδας με μερικές σταγόνες νερού. Απλώστε την πάστα πάνω στη σχάρα και τοποθετήστε την στη σακούλα για ένα ολόκληρο βράδυ. Το επόμενο πρωί ξεπλύνετε τη σχάρα και θα δείτε πόσο εύκολα θα έχει καθαρίσει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από μέρους σας. Πέρα, όμως, από τη σχάρα του φούρνου σας μπορείτε να καθαρίσετε με λίγη μαγειρική σόδα και αυτό το σημείο στην κουζίνα σας.

DIY καθαριστικό Νο2:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υγρό πιάτων και νερό Βάλτε σε ένα μπολ 1/2 φλ. υγρού πιάτων και ρίξτε χλιαρό νερό μέχρι το απορρυπαντικό να διαλυθεί εντελώς. Απλώστε το μείγμα στη σχάρα και ακολουθήστε από εκεί και μετά την ίδια διαδικασία με πριν. Βάλτε τη σχάρα στη σακούλα, κλείστε τη σακούλα και την επόμενη μέρα ξεπλύνετε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.