ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δεν πείθονται με τίποτα: Δείτε ποια είναι τα δύο πιο δύσπιστα ζώδια

Το κοντινό τους περιβάλλον μπαίνει σε μια διαδικασία συνεχώς να προσπαθεί να αποδείξει τα αυτονόητα

Δεν πείθονται με τίποτα: Δείτε ποια είναι τα δύο πιο δύσπιστα ζώδια

Υπάρχουν μερικά ζώδια που συνεχώς είναι δύσπιστα και παράλληλα η στάση άμυνας είναι κάτι εντελώς δεδομένο γι’ αυτά.

Κάποιοι μπορεί να υποστηρίζουν ότι σίγουρα αυτό είναι καλύτερο από το να ήταν ευκολόπιστα, ωστόσο κάθε άκρο έχει τα αρνητικά του.

Πολλές φορές το κοντινό τους περιβάλλον μπαίνει σε μια διαδικασία συνεχώς να προσπαθεί να αποδείξει τα αυτονόητα, δημιουργώντας ένα πολύ άσχημο κλίμα γεμάτο ανασφάλεια.

Όλοι μας έχουμε υπάρξει δύσπιστοι ή ευκολόπιστοι αντίστοιχα, ωστόσο ειδικότερα δύο είναι εκείνοι που το έχουν σύστημα.

Διαβάστε παρακάτω εάν ανήκετε σε ένα από αυτά τα δύο ζώδια:

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι ανήκουν στα ζώδια που γενικότερα δυσκολεύονται να εμπιστευτούν κάποιον ειδικότερα όσον αφορά τον ερωτικό τους τομέα.

Αυτό συνεπάγεται με το γεγονός ότι κυριαρχεί μόνιμα στην ατμόσφαιρα ένα αίσθημα αμηχανίας και ανασφάλειας, ενώ παράλληλα ο σύντροφός τους πάντα νοιώθει ότι υπάρχει κάτι που τους χωρίζει.

Αιγόκερως

Πρόκειται για ένα από τα ζώδια που γενικότερα αμφισβητούν τα πάντα και μέχρι να είναι εκείνα σίγουρα για κάτι, περνάνε τον άνθρωπο που έχουν απέναντί τους ή την κάθε κατάσταση από κόσκινο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι πάρα πολύ δύσκολο κάποιος να τους πείσει για κάτι και εάν οι ίδιοι δεν έχουν κάνει ενδελεχή έρευνα γι αυτό, τότε είναι απίθανο να αφεθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.