ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δεν χαλαρώνουν ποτέ: Τα τρία ζώδια που είναι συνέχεια αγχωμένα

Με το κάθε τι που συμβαίνει στη ζωή τους και το κάθε νέο δεδομένο χάνουν τον έλεγχο

Δεν χαλαρώνουν ποτέ: Τα τρία ζώδια που είναι συνέχεια αγχωμένα

Υπάρχουν μερικά ζώδια που δεν μπορούν να ηρεμήσουν ποτέ, ενώ νοιώθουν πολύ εύκολα το άγχος να τα κατακλύζει.

Με το κάθε τι που συμβαίνει στη ζωή τους και το κάθε νέο δεδομένο χάνουν τον έλεγχο και λόγω άγχους δεν μπορούν να λειτουργήσουν καθόλου.

Διαβάστε παρακάτω εάν ανήκετε σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια:

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί ανήκουν στα ζώδια που έχουν ως βασική αρχή της ζωής τους να είναι δίκαια και να κρίνουν αξιοκρατικά τους ανθρώπους και τα δεδομένα που τους δίνονται.

Προσπαθούν πάντα να επιστρατεύουν την λογική και όχι το συναίσθημα, με αποτέλεσμα όποτε δυσκολεύονται να φορτώνονται με περίσσιο άγχος και συμπτώματα όπως δυσφορία, ζαλάδες κι άλλα. Χρειάζονται την κατανόηση και την στήριξη των γύρω τους, διαφορετικά κατηγορούν τον εαυτό τους και πέφτουν πολύ ψυχολογικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι είναι ζώδια που νοιώθουν και είναι αρκετά υπεύθυνα και δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην καριέρα και τα επαγγελματικά τους.

Έτσι, όταν νοιώθουν πως πρέπει να αναλάβουν μία καινούργια δουλειά ή πρότζεκτ, αγχώνονται σε υπερβολικό βαθμό με αποτέλεσμα να μην είναι παραγωγικοί. Χρειάζεται ψυχραιμία και να βάζουν προτεραιότητες, διαφορετικά δεν θα μπορέσουν να αποδώσουν όπως οι ίδιοι θέλουν.

ΙΧΘΥΣ

Οι Ιχθύες είναι γενικά ανασφαλή ζώδια και το άγχος είναι το ευαίσθητο σημείο τους. Αγχώνονται συνεχώς για την εικόνα τους απέναντι στους άλλους καθώς και το αν είναι καλοί στη δουλειά τους.

Χρειάζονται ιδιαίτερη προσπάθεια να κοντρολάρουν τον εαυτό τους και το άγχος τους, διαφορετικά πέφτουν πολύ ψυχολογικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.