Δες πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο η εαρινή ισημερία

Εσύ διάβασες τη δική σου πρόβλεψη;

Δες πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο η εαρινή ισημερία

Σήμερα 20 Μαρτίου σηματοδοτείται η εαρινή ισημερία, που σημαίνει ότι μπαίνουμε στην εποχή του Κριού, του πρώτου ζωδίου του ζωδιακού κύκλου.

Και μεταξύ της αρχής της άνοιξης, του αστρολογικού νέου έτους και της νέας σελήνης της 21ης Μαρτίου, υπάρχει αυτή τη στιγμή πολλή αστρολογικά θετική ενέργεια στον αέρα.

Ας δούμε όμως πώς επηρεάζεται κάθε ζώδιο αυτή την περίοδο:

Κριός

Χαρούμενα γενέθλια Κριέ! Η έναρξη της σεζόν σου συνδυάζεται με τη νέα σελήνη που μπαίνει στον Κριό στις 21 Μαρτίου, άρα αυτή την εαρινή ισημερία όλα επικεντρώνονται σε εσένα. Ο κόσμος ακολουθεί τον δρόμο σου οπότε μπορείς να το απολαύσεις και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες.

Ταύρος

Η χαλάρωση είναι το κλειδί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όπως και η επανασύνδεση με τον εαυτό σου. Ο ήλιος ξεκινά στις 21 Μαρτίου το ταξίδι του μέσα από τον δωδέκατο Οίκο του υποσυνείδητου, κάτι το οποίο μπορεί να είναι δύσκολο να το καταφέρεις, αλλά θα είναι ένα απαραίτητο κατόρθωμα προτού προετοιμαστείς για τη σεζόν σου στα τέλη Απριλίου.

Δίδυμοι

Ο ενδέκατος Οίκος σου είναι στο επίκεντρο στις αρχές της άνοιξης, οπότε θα πρέπει να στρέψεις την προσοχή σου στους φίλους σου. Απλώς βεβαιώσου, πριν συναναστραφείς με οποιονδήποτε, για το τι θέλεις πραγματικά από αυτόν. Μη φοβηθείς να πάρεις μια επικριτική στάση ή να εκφράσεις τα συναισθήματα σου.

Καρκίνος

Ο ήλιος μετακομίζει στον δέκατο Οίκο της καριέρας σου αυτή τη στιγμή, κάτι που δεν είναι πάντα το φυσικό σου πλεονέκτημα. Αρχίζεις να νιώθεις λίγο πιο ανασφαλής επειδή δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη θετική σου ενέργεια για να ελιχθείς από τυχόν επαγγελματικές συγκρούσεις που έρχονται.

Λέων

Θα είσαι εξαιρετικά παραγωγική αυτές τις μέρες καθώς η απόδοση σου ανεβαίνει όταν ο καιρός ζεσταίνει και επιπλέον βρίσκεσαι στον ένατο Οίκο της φιλοσοφίας και των ταξιδιών. Οπότε φρόντισε να καλλιεργήσεις όποιες πνευματικές σκέψεις ή ευκαιρίες περιπέτειας εμφανιστούν. Ως ζώδιο της φωτιάς, θα λατρέψεις όλη τη δημιουργική ενέργεια που αρχίζει να ρέει στο δρόμο σου.

Παρθένος

Επιχειρείς μια βαθιά αναζήτηση ψυχής καθώς περνάμε στην άνοιξη. Ο λόγος είναι ο όγδοος Οίκος που διέπει την αναγέννηση και τη μετενσάρκωση. Υπάρχει πολλή δραστηριότητα που συμβαίνει εκεί. Έτσι, μπορεί να αισθάνεσαι συναισθηματική και ενδοσκοπική γύρω από την εαρινή ισημερία, αλλά μη σε φοβίζει. Αποδέξου αυτήν την εποχή της αναγέννησης καθώς θα βγεις από αυτήν πολύ πιο δυνατή και πιο έξυπνη.

Ζυγός

Θα είσαι στην καλύτερη φάση σου τώρα που είμαστε στην άνοιξη, καθώς θα βλέπεις πράγματα να συμβαίνουν στον έβδομο Οίκο των συνεργασιών, που είναι ο φυσικός σου κυβερνήτης. Πρέπει όμως να κάνεις την προσπάθεια με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, Ζυγέ, γιατί υπάρχουν διαφορές που πρέπει να επιλυθούν.

Σκορπιός

Φρόντισε την υγεία σου. Ο έκτος Οίκος της υγείας θα είναι το κλειδί για εσένα αυτή την εαρινή ισημερία. Φρόντισε τον εαυτό σου και μην αντισταθείς στην επιθυμία να κάνεις δίαιτα. Θα πρέπει να κάνεις ότι θέλει το σώμα σου για να αισθάνεται καλύτερα.

Τοξότης

Αυτήν τη στιγμή βρίσκεσαι στον πέμπτο Οίκο της αγάπης και της ευχαρίστησης, οπότε θα μάθεις πολλά για αυτά τα θέματα. Άφησε τον εαυτό σου να διακρίνει τι σου δίνει ή τι δεν σου δίνει χαρά. Θα νιώσεις πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αυτή την ισημερία, οπότε φρόντισε να μην πάει χαμένη η αγάπη για τον εαυτό σου.

Αιγόκερως

Υπάρχουν ανοιχτά θέματα με την οικογένειά σου, αλλά είσαι έτοιμη να τα αντιμετωπίσεις για μια ακόμη φορά καθώς η δραστηριότητα συμβαίνει στον τέταρτο Οίκο του σπιτιού σου γύρω στις αρχές της άνοιξης. Μπορεί να απέφευγες λίγο τα πράγματα πριν, αλλά κάθε οικογένεια έχει τα σκοτεινά θέματά της.

Υδροχόος

Είσαι γεμάτη ενέργεια, πρόθυμη να επικοινωνήσεις κάθε μικρή σκέψη και ιδέα που μπορεί να έχεις. Αυτό συμβαίνει επειδή ο τρίτος Οίκος της επικοινωνίας σου σε επηρεάζει καθώς μπαίνουμε στην άνοιξη, πράγμα που σημαίνει ότι τώρα είναι η ώρα να αναλάβεις την ευθύνη και να ζητήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις.

Ιχθύες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν είναι πια η εποχή σου, Ιχθύ, αλλά τουλάχιστον ο ήλιος θα είναι στον δεύτερο Οίκο των χρημάτων και των αξιών. Θα έχεις μια υγιή σχέση με τα χρήματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πράγμα που σημαίνει ότι θα ξέρεις πότε να κάνεις αποταμίευση και πότε να περιποιηθείς τον εαυτό σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.