ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Eurovision: Ανατροπές στα στοιχήματα λίγες ώρες πριν τον τελικό

Eurovision: Ανατροπές στα στοιχήματα λίγες ώρες πριν τον τελικό

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον φαίνεται να συγκεντρώνει ο σημερινός τελικός της Eurovision 2021, με τα στοιχήματα να δίνουν και να παίρνουν και τις ανακατατάξεις να είναι συνεχόμενες ακόμη και λίγη ώρα πριν την έναρξη.

Σε αυτόν τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2021 το ελληνικό ενδιαφέρον είναι τεράστιο, καθώς εκτός από τη Στεφανία Λυμπερακάκη που θα μας εκπροσωπήσει με το «Last Dance» έχουμε και την Κύπρο με την Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo».

Οι δύο Ελληνίδες τραγουδίστριες πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στους δύο ημιτελικούς και πήραν επάξια το εισιτήριο για τον αποψινό μεγάλο τελικό της Eurovision 2021. Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα εμφανιστεί 10η στη σειρά εμφάνισης ενώ 1η θα εμφανιστεί η Έλενα Τσαγκρινού ανοίγοντας τον μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό της Ευρώπης.

Οι 26 χώρες του τελικού της Eurovision 2021:

Οι χώρες που προκρίθηκαν από τον πρώτο ημιτελικό είναι οι: Νορβηγία, Ισραήλ, Ρωσία, Αζερμπαϊτζάν, Μάλτα, Λιθουανία, ΚΥΠΡΟΣ, Σουηδία, Βέλγιο, Ουκρανία.

Οι χώρες που προκρίθηκαν από τον δεύτερο ημιτελικό είναι οι: Αλβανία, Σερβία, Βουλγαρία, Μολδαβία, Πορτογαλία, Ισλανδία, Σαν Μαρίνο, Ελβετία, ΕΛΛΑΔΑ, Φινλανδία.

Στο μεγάλο τελικό συμμετέχουν απευθείας οι: «Big Five» (Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία), καθώς και η Ολλανδία ως διοργανώτρια.

Τι αναφέρουν τα στοιχήματα, λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2021:

Μικρή άνοδος, μόλις μια θέσης, υπάρχει στις στοιχηματικές αποδόσεις για την Έλενα Τσαγκρινού καθώς βρίσκεται στην 11η θέση. Ακριβώς το αντίθετο ωστόσο, μικρή κάθοδο μόλις μιας θέσης, συμβαίνει για την Ελλάδα και την Στεφανία Λυμπερακάκη η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 16η θέση.

Ιταλία, Γαλλία, Μάλτα, Ουκρανία και Ελβετία παραμένουν, λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό, στις πρώτες πέντε θέσεις των στοιχηματικών αποδόσεων!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.