ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Eurovision 2021: Αυτή είναι η συμμετοχή που βαθμολογήθηκε με το απόλυτο μηδέν από επιτροπή και κοινό (βίντεο)

Eurovision 2021: Αυτή είναι η συμμετοχή που βαθμολογήθηκε με το απόλυτο μηδέν από επιτροπή και κοινό (βίντεο)

Ένα από τα σπάνια συμβάντα έλαβε χώρα στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, καθώς υπήρξε χώρα που πήρε το απόλυτο μηδέν στην βαθμολογία.

Αυτή είναι η Μεγάλη Βρετανία η οποία φαίνεται πως καθόλου δεν έπεισε το κοινό της Ευρώπης. Πάντως όταν ανακοινώθηκε το ιστορικό χαμηλό, η αρένα αποθέωσε πάντως τους εκπροσώπους του Ηνωμένου Βασιλείου με τον τραγουδιστή να σηκώνεται όρθιος και να πανηγυρίζει.

Σημειώνεται πως τη Βρετανία στη Eurovision 2021 εκπροσώπησε ο James Newman και το Embers.

Δείτε την εμφάνιση της Μεγάλης Βρετανίας στη Eurovision 2021:

Επιτροπή και κοινό γύρισαν την πλάτη στη Μεγάλη Βρετανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.