ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Eurovision 2023: Η σειρά εμφάνισης των τραγουδιών στον Β’ Ημιτελικό – Πότε βγαίνουν Ελλάδα και Κύπρος

Η Ελλάδα με τον Victor Vernicos και το τραγούδι What They Say θα εμφανιστεί στη θέση νούμερο 8

Eurovision 2023: Η σειρά εμφάνισης των τραγουδιών στον Β’ Ημιτελικό – Πότε βγαίνουν Ελλάδα και Κύπρος

Ήρθε η ώρα για την εμφάνιση της Ελλάδας και της Κύπρου στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision 2023, που θα προβληθεί αύριο Πέμπτη (11.5.2023) ζωντανά στις 22:00 από την ΕΡΤ, καθώς έχει ανακοινωθεί η σειρά εμφάνισης όλων των χωρών που στοχεύουν για μια θέση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Η Ελλάδα με τον Victor Vernicos και το τραγούδι What They Say θα εμφανιστεί στη θέση νούμερο 8 στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision 2023, δύο θέσεις μετά από αυτή της Κύπρου και του Andrew Lambrou με το τραγούδι Break a Broken Heart, που θα εμφανιστεί στη θέση νούμερο 6.

Ελλάδα και Κύπρος στοχεύουν για τις δύο από τις 10 θέσεις που έχουν μείνει κενές στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, αφού εκεί ήδη βρίσκονται οι χώρες που προκρίθηκαν χθες και οι χώρες των Big 5 μαζί με τη συνδιοργανώτρια Ουκρανία, τη νικήτρια του περσινού διαγωνισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σειρά εμφάνισης των χωρών του Β’ Ημιτελικού της Eurovision 2023:

  1. Δανία
  2. Αρμενία
  3. Ρουμανία
  4. Εσθονία
  5. Βέλγιο
  6. Κύπρος
  7. Ισλανδία
  8. Ελλάδα
  9. Πολωνία
  10. Σλοβενία
  11. Γεωργία
  12. Σαν Μαρίνο
  13. Αυστρία
  14. Αλβανία
  15. Λιθουανία
  16. Αυστραλία
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.