ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Τραβάει τα μαλλιά της» η εταιρεία που εμπιστεύθηκε την Ε.Στεριανού να την προωθήσει: Το επικό λάθος! (φωτό)

Δύσκολη δουλειά το influencing!

«Τραβάει τα μαλλιά της» η εταιρεία που εμπιστεύθηκε την Ε.Στεριανού να την προωθήσει: Το επικό λάθος! (φωτό)

Να είσαι εταιρεία και να έχεις επιλέξει την Ειρήνη Στεριανού να πάει ένα βήμα μπροστά τις πωλήσεις σου και να βλέπεις το παρακάτω ποστ!

Το πρώην μοντέλο του GNTM άφησε στην άκρη το μόντελινγκ και μπήκε λέει στο χώρο του influencing στο Instagram. 

Είναι ένα πράγμα είδα φως και μπήκα.

Η εταιρεία με είδη κομμωτικής που επέλεξε να προωθήσει τα extensions για τα μαλλιά μέσω της Ειρήνης Στεριανού, μάλλον το μετάνιωσε και τραβάει τα δικά της μετά το λάθος που έκανε το μοντέλο!

Πήρε copy paste όλο το μήνυμα που της έστειλαν να ανεβάσει μαζί και με τις οδηγίες προς «ναυτιλομένους»… όπως θα δείτε και παρακάτω.

Η ίδια αντιλήφθηκε ή της είπαν το λάθος και έσπευσε να το διορθώσει, αλλά η ζημιά είχε γίνει!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.