Εκφράζουν πιο εύκολα τη γνώμη τους: Αυτά είναι τα 3+1 πιο ντόμπρα ζώδια

Τείνουν να είναι πολύ ειλικρινείς με τους γύρω τους κάτι που μερικές φορές μπορεί να τους βάλει σε μπελάδες

Εκφράζουν πιο εύκολα τη γνώμη τους: Αυτά είναι τα 3+1 πιο ντόμπρα ζώδια

Ας μην κρυβόμαστε, όταν πρόκειται να εκφράσουν τη γνώμη τους, μερικοί άνθρωποι τείνουν να το έχουν πιο εύκολα από άλλους.

Τείνουν να είναι πολύ ειλικρινείς και ντόμπροι με τους γύρω τους κάτι που μερικές φορές μπορεί να τους βάλει σε μπελάδες. Και το αν κάποιος είναι φυσικά πιο ειλικρινής μπορεί να φανεί μέσω του αστρολογικού χάρτη του.

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο τα 4 παρακάτω ζώδια έχουν πιο εύκολο τρόπο να μιλήσουν από τα υπόλοιπα:

Κριός

Ο Κριός είναι ένα από τα πιο ειλικρινή ζώδια, αν όχι το πιο ειλικρινές. Ο Κριός κατέχει το «μάστερ» των ειλικρινών ιδιοτήτων καθώς είναι ένα βασικό ζώδιο της φωτιάς, το οποίο κυβερνάται από τον επιθετικό Άρη. Δεν μπορείς να είσαι πιο ειλικρινής από αυτό.

Ο Κριός είναι επίσης το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και είναι φυσικό του να είναι πρωτοπόρος. Οι Κριοί έχουν επίσης την τάση να μιλάνε πριν σκεφτούν, κάτι που μπορεί να τους βάλει σε μπελάδες.

Λέων

Ο Λέων είναι ένα άλλο ζώδιο της φωτιάς που δεν έχει πρόβλημα να πει ακριβώς αυτό που σκέφτεται. Ο Λέων κυβερνάται από τον Ήλιο και ενώ δεν είναι τόσο φλογερός όσο ο Κριός που κυβερνά ο Άρης, ο ήλιος είναι το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος. Του αρέσει να κάνει γνωστή την παρουσία του με πομπώδη τρόπο – σαν τον ήλιο σε μια ζεστή μέρα.

Ο Λέων είναι ένα σταθερό ζώδιο που αντιπροσωπεύεται επίσης από το λιοντάρι, τον βασιλιά της ζούγκλας. Εξαιτίας αυτού, οι Λέοντες τείνουν να πιστεύουν ότι ο τρόπος που κάνουν τα πράγματα δεν είναι μόνο ο σωστός τρόπος, αλλά μπορεί να είναι επωφελής για όλους τους άλλους.

Ζυγός

Ο διπλωματικός Ζυγός μπορεί να φαίνεται σαν μια απρόσμενη επιλογή ως ένα από τα πιο ειλικρινή ζώδια, καθώς έχει τη φήμη του ανθρώπου που θέλει να έχει όλους ευχαριστημένους. Ωστόσο, αυτό το βασικό ζώδιο του αέρα θα μιλήσει όταν κάτι είναι σημαντικό. Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, η οποία συνδέεται με αξίες και δικαιοσύνη.

Οι Ζυγοί είναι φυσικοί διπλωμάτες και θέλουν δικαιοσύνη και ισότητα για όλους. Δεδομένου ότι είναι επίσης ζώδια του αέρα, τείνουν να είναι πολύ πολυλογάδες και ξέρουν ακριβώς τα σωστά πράγματα να πουν ώστε να γοητεύσουν με τον τρόπο τους και να πάρουν κάποιον στο πλευρό τους.

Τοξότης

Όπως και τα ζώδια του Κριού και του Λέοντα, ο Τοξότης δεν έχει κανένα πρόβλημα να πει αυτό που έχει στο μυαλό του. Μάλιστα εκτιμά την ειλικρίνεια και είναι πολύ άμεσος στον τρόπο που επικοινωνεί. Είναι γνωστός για το ότι είναι απίστευτα ειλικρινής, ακόμη περισσότερο από τον Κριό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τοξότης είναι περιπετειώδης και λατρεύει να συναντά ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Θα μάθει γλώσσες για να μπορεί να μιλήσει σε άλλους και θα μιλήσει για όσους δεν έχουν φωνή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.