ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εκλογές Ιταλία: H 95χρονη Τζίνα Λολομπρίτζιτα δεν εξελέγη – Πήρε 1%

Η Λολομπρίτζιτα είχε αποτύχει να εκλεγεί στο κοινοβούλιο και το 1999 που ήταν πάλι υποψήφια

Εκλογές Ιταλία: H 95χρονη Τζίνα Λολομπρίτζιτα δεν εξελέγη – Πήρε 1%

Δεν εξελέγη στο ιταλικό κοινοβούλιο, στην εκλογική περιφέρεια του Λάτσιο, όπου ήταν υποψήφια με το Κομμουνιστικό Κόμμα του Μάρκο Ρίτσο η 95χρονη θρυλική ηθοποιός Τζίνα Λολομπρίτζιτα.

Με καταμετρημένο σχεδόν το σύνολο των ψήφων, η «Λολό» συγκεντρώνει λίγο παραπάνω από το 1% στην επαρχία Λατίνα, γνωστή και ως «πόλη του Ντούτσε», που βρίσκεται νοτίως της Ρώμης- και στη γειτονική επαρχία Φροζινόνε, που ανήκουν στην περιφέρεια του Λάτσιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δικηγόρος της Αντόνιο Ινγκρόια δήλωσε ότι η βετεράνος ηθοποιός έχει πλήρη διαύγεια παρά τις πρόσφατες δικαστικές της περιπέτειες για την περιουσία της, όταν είχε αμφισβητηθεί η κρίση της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.