ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έλενα Κρεμλίδου: Ποζάρει σχεδόν γυμνή και αφήνει τους θαυμαστές της άφωνους (φώτο)

Άναψε «φωτιές»

Έλενα Κρεμλίδου: Ποζάρει σχεδόν γυμνή και αφήνει τους θαυμαστές της άφωνους (φώτο)

Η Έλενα Κρεμλίδου έκανε μια νέα ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram ποζάροντας σχεδόν γυμνή και κατάφερε και πάλι να μαγνητίσει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Αποτελεί, δίχως αμφιβολία, μια από τις πιο «καυτές» Ελληνίδες. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι έχει δεκάδες χιλιάδες ακόλουθους στα social media της, οι οποίοι ανυπομονούν για μια νέα της ανάρτηση.

Το προφίλ της στο Instagram το ακολουθούν 358.000 χρήστες, οι οποίοι σε κάθε της ανάρτηση παραληρούν. Η ίδια βέβαια φροντίζει να υπερτονίζει τα προσόντα της με αποκαλυπτικές φωτογραφίες, να προκαλεί ταραχές και τα likes να πέφτουν «βροχή».

Όπως ακριβώς συνέβη όταν πόζαρε τόπλες και άφησε τους θαυμαστές της άφωνους.

Η influencer καλύπτει με το χέρι το στήθος της, κοιτά προκλητικά τον φακό του Παναγιώτη Δελχά και αφήνει ελάχιστα στη φαντασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.