ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έχουν ταλέντο στα… χείλη: Τα τρία ζώδια που δίνουν τα πιο αισθησιακά φιλιά

Μήπως ανήκει και το δικό σου στην τριάδα;

Έχουν ταλέντο στα… χείλη: Τα τρία ζώδια που δίνουν τα πιο αισθησιακά φιλιά

Υπάρχουν 3 ζώδια που δίνουν τα πιο αισθησιακά φιλιά στον ζωδιακό χάρτη.

Μήπως ανήκεις κι εσύ στη λίστα;

Τοξότης

Επειδή οι Τοξότες είναι τόσο τολμηροί και εξωστρεφείς από τη φύση τους, δίνουν τα απόλυτα φιλιά. Δεν σε φιλάνε απλά στο μάγουλο και σου λένε καληνύχτα. Θα σε κάνουν να ανατριχιάσεις με το φιλί τους και θα σε μεταφέρουν νοερά στο πιο ρομαντικό μέρος του κόσμου. Και παρεμπιπτόντως, οι Τοξότες κάνουν το καλύτερο one night stand.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι εξίσου παθιασμένος με τον Τοξότη, αλλά προσφέρει επίσης μια τρυφερή και διαισθητική πινελιά. Ενώ ο Τοξότης επιλέγει θεαματικές χειρονομίες, ο Σκορπιός είναι πιο ιδιωτικός για τη ρομαντική του ζωή.

Αν έχεις μια σημαντική τοποθέτηση στον Σκορπιό, ξέρεις ότι το μυστήριο είναι πάντα μέσα σου. Η μαγεία σου συμβαίνει ιδιωτικά, όπου μπορείς να συντονιστείς ακριβώς με αυτό που χρειάζεται ο καλός σου.

Παρθένος

O Παρθένος δίνει μεγάλη σημασία στο φιλί αλλά ποτέ δεν θα ψάξει στο Google για το «πώς να φιλήσεις». Είναι αφοσιωμένος στο σωστό! Ο Παρθένος φιλάει υπέροχα όχι επειδή είναι φυσικά αισθησιακός (Μερικές φορές η ενέργεια του Παρθένου μπορεί να είναι λίγο… αμήχανη).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλά επειδή εργάζεται σκληρά για να βεβαιωθεί ότι ο σύντροφος ή ο εραστής του, νοιώθει τη φροντίδα του. Θέλει να είναι ο καλύτερος σε όλα! Αυτή η εργασιακή ηθική του Παρθένου, είναι που τον καθιστά έναν αφοσιωμένο μετρ του φιλιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.