Εύη Ιωαννίδου: Σέξι και όποιος…αντέξει (φώτο)

Η παρουσία της στο GNTM μόνο… απαρατήρητη δεν πέρασε

Εύη Ιωαννίδου: Σέξι και όποιος…αντέξει (φώτο)

Την γνωρίσαμε όλοι μέσα από το πρώτο GNTM. Η παρουσία της μόνο… απαρατήρητη δεν πέρασε.

Ωστόσο εκτός από την ομορφιά της ξεχώρισε και για… την παρουσία της στην «τριάδα της φωτιάς», με το τηλεοπτικό κοινό να στέκεται στην ίντριγκα και όχι στην εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Ο λόγος για την Εύη Ιωαννίδου, η οποία μετά το τέλος του ριάλιτι πήρε αποστάσεις από την παρέα και αφοσιώθηκε στην καριέρα της στο μόντελινγκ. Και σιγά-σιγά το κοινό άρχισε να στέκεται στην εμφάνισή της, που αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακή.

Άλλωστε, διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί κι εντυπωσιακό παρουσιαστικό που εννοείται πως δεν περνά απαρατήρητο. Η Ιωαννίδου συχνά ανεβάζει στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από επαγγελματικές φωτογραφήσεις, αλλά και από την καθημερινότητά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.