Τα κόκκινα αβγά σίγουρα θα έχουν περισσέψει και ανησυχείς ότι θα χαλάσουν…

Τα πασχαλινά αβγά κάνουν θαύματα γευστικά οπότε δεν πετάμε τίποτα! Ιδού μερικές ιδέες για να μετατρέψεις σε γευστικότατα πιάτα το φαγητό που περίσσεψε από το τραπέζι της Λαμπρής.

Καταρχήν, αν βάλεις τα αβγουλάκια σου στο ψυγείο, θα διατηρηθούν για πολύ περισσότερο! Ακόμη όμως κι αν περισσέψουν, για να μη χαλάσουν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις γευστικότατα εδέσματα.

Μπορείς για παράδειγμα να τα προσθέσεις μέσα σε σαλάτες με λαχανικά, ρύζι ή και ζυμαρικά.

Να τα βάλεις μέσα στα σάντουιτς που θα πάρεις στο γραφείο.

Να τα χρησιμοποιήσεις ως συνοδευτικό στο κυρίως γεύμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να παρασκευάσεις ντιπ και φαγητά όπως το ρολό κιμά με αβγό, που απαιτούν ήδη βρασμένα αβγά.