Υλικά συνταγής

250γρ. φρέσκο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

4 αυγά

500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ

250γρ. ζάχαρη

150γρ. καστανή ζάχαρη

1 ποτήρι φυσικός χυμός πορτοκάλι

3 πορτοκάλια (το ξύσμα τους)

⅓ ποτήρι γάλα

6 κ.σ. κακάο

Εκτέλεση συνταγής

1. Χτυπάμε σε μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη (λευκή και καστανή) μέχρι να αφρατέψουν και να ασπρίσουν. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά για 2-3 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Ρίχνουμε εναλλάξ το αλεύρι και το μπέικιν με το χυμό πορτοκαλιού και το ξύσμα και συνεχίζουμε για λίγο το χτύπημα. Χτυπάμε σε πολύ χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε όλη τη συνταγή ΕΔΩ