Υλικά συνταγής

3 αυγά

2 κ.σ. γάλα

1 μικρό κολοκυθάκι

1-2 κ.σ. αλεύρι

½ φλιτζ. ηλιέλαιο για τηγάνισμα

2 μανιτάρια

½ πιπεριά πράσινη

λίγα φύλλα μαϊντανός ψιλοκομμένος

3 κ..σ. ελαιόλαδο

½ κ.γ. κόκκινο κάρυ

αλάτι

Εκτέλεση συνταγής

1. Κόβουμε στη μέση κατά μήκος κι έπειτα σε φέτες το κολοκυθάκι. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και αλευρώνουμε ελαφρά. Βάζουμε στο τηγάνι το ηλιέλαιο και τηγανίζουμε τα κολοκυθάκια. Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και καθαρίζουμε το τηγάνι από το λάδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε την υπόλοιπη εκτέλεση της συνταγής ΕΔΩ