Υλικά συνταγής

για το παγωτό

  • 100ml φυτική σαντιγί
  • 70γρ. ζαχαρούχο γάλα
  • 250γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2% λιπαρά
  • 4 κουταλιές σούπας από λικέρ μαστίχα
  • 1 κουταλάκι κοφτό κοπανισμένη μαστίχα
  • για τη βάση
  • 120γρ. κανταΐφι
  • 50γρ. βούτυρο
  • 30γρ. αμύγδαλα κοπανισμένα η ψιλοκομμένα

για το σιρόπι

  • ½ φλιτζάνι νερό
  • ½ φλιτζάνι ζάχαρη
  • 1 ξυλάκι κανέλα
  • 2 κουταλιές λεμόνι
  • για τη διακόσμηση
  • 20γρ. αμύγδαλα κοπανισμένα ή ψιλοκομμένα
  • γλυκό του κουταλιού βύσσινο
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή στο cooklos.gr