ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Γενέθλια για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Η έκπληξη στο πλατό του «My Style Rocks» (φώτο)

Ο Δημήτρης Σκουλός κατέφθασε στο πλατό του ριάλιτι μόδας έχοντας στα χέρια του μία τούρτα

Γενέθλια για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Η έκπληξη στο πλατό του «My Style Rocks» (φώτο)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά της και εχθές κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «My Style Rocks» οι συνεργάτες της, της έκαναν μια έκπληξη με τούρτα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σκουλός κατέφθασε στο πλατό του ριάλιτι μόδας έχοντας στα χέρια του μία τούρτα, ενώ δίπλα του ο Στέλιος Κουδουνάρης και οι υπόλοιποι συνεργάτες εύχονταν στο μοντέλο, κρατώντας πυροτεχνήματα τούρτας στα χέρια τους.

Η έκπληξη συγκίνησε ιδιαίτερα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που με ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram, τους ευχαρίστησε όλους.

Αν και τα γυρίσματα του My Style Rocks είναι πολύωρα και ιδιαίτερα απαιτητικά η χημεία των κριτών και το καλό κλίμα μεταξύ τους είναι διάχυτο στο πλατό.

Μάλιστα οι προσθήκες νέων παικτριών τις οποίες θα δούμε το επόμενο διάστημα μαθαίνουμε ότι αλλάζουν τις ισορροπίες στο παιχνίδι. Iliana_Papageorgioy__1_ Iliana_Papageorgioy__2_

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.