ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Πες μας το χρώμα ρούχων που επιλέγεις να σου πούμε τι μαρτυρά για εσένα

Πες μας το χρώμα ρούχων που επιλέγεις να σου πούμε τι μαρτυρά για εσένα

Το χρώμα δεν έχει απλώς τη δύναμη να αλλάξει την εικόνα και τη διάθεσή μας, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μας αντιμετωπίζουν οι υπόλοιποι.

Μάθε παρακάτω πώς επηρεάζει την εικόνα σου το χρώμα του outfit που επιλέγεις:

Γκρι

Αυτό το ουδέτερο χρώμα σε κάνει να δείχνεις αξιόπιστη και οργανωμένη. Προτίμησε να προσθέσεις πινελιές με ένα πιο έντονο χρώμα, καθώς σε μεγάλη έκταση μπορεί να γίνει βαρετό.

Μαύρο

Το μαύρο μπορεί πάντα να κάνει μια γυναίκα να φαίνεται κομψή. Προσδίδει μια αίσθηση δυναμισμού, αλλά μπορεί να γίνει και αρκετά αυστηρό. Αν επιλέξεις ένα total black σύνολο, συνδύασε το με αξεσουάρ σε έντονες αποχρώσεις.

Λευκό

“Καθαρό” και αθώο, το λευκό ταιριάζει στην εικόνα ενός ατόμου που αγαπά την τάξη και προσέχει την κάθε λεπτομέρεια. Για να μην σε κάνει να φανείς πολύ Αν το παρακάνεις “αποστειρωμένη”, συνδύασέ το με ένα έντονο χρώμα για περισσότερο δυναμισμό.

Κόκκινο

Το χρώμα του δυναμισμού, του πάθους και της δύναμης, το κόκκινο θα σε κάνει σίγουρα να τραβήξεις την προσοχή. Μην ξεχνάς όμως, ότι είναι πιθανό να σε κάνει να φανείς επιθετική.

Μπλε

Το μπλε συμβολίζει την ηρεμία, την ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη. Προτίμησε το για ένα επαγγελματικό ραντεβού ή για μια συνέντευξη για δουλειά.

Πράσινο

Το συγκεκριμένο χρώμα μας παραπέμπει στη χαλάρωση και τη φρεσκάδα, όταν πρόκειται για μια πιο ανοιχτή απόχρωση. Από την άλλη, το χακί σε κάνει να φαίνεσαι πιο αυστηρή.

Μωβ

Καθ’ότι είναι συνδεδεμένο με τους αριστοκράτες, το μωβ προσδίδει κύρος. Εκτός αυτού, στέλνει το μήνυμα ότι έχεις καλλιτεχνική φλέβα και ότι είσαι μυστηριώδης.

Πορτοκαλί

Σε μικρές δόσεις, το πορτοκαλί χαρίζει χαρά και νεανικότητα στην εικόνα σου, αλλά στην υπερβολή του, μπορεί να κάνει τους άλλους να μην σε πάρουν στα σοβαρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.