ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αν και διπλά εμβολιασμένος ο Easy Coutiel νόσησε βαριά από κορωνοϊό και παρέμεινε 3 εβδομάδες διασωληνομένος

Επέζησε πάντως και τώρα καλεί όλους να εμβολιαστούν

Αν και διπλά εμβολιασμένος ο Easy Coutiel νόσησε βαριά από κορωνοϊό και παρέμεινε 3 εβδομάδες διασωληνομένος

Ο γνωστός Έλληνας dj Easy Coutiel και μουσικός παραγωγός, νίκησε στην σκληρή αναμέτρησή του με τον κορωνοϊό εξαιτίας του οποίου παρέμεινε διασωληνωμένος στην εντατική για τρεις ολόκληρες εβδομάδες, έχασε 20 κιλά και χρειάστηκαν 46 ημέρες συνολικά για την αποκατάστασή του και την επιστροφή του στην θαλπωρή του σπιτιού του.

Με ένα συγκινησιακά φορτισμένο κείμενό του ευχαρίστησε τους γιατρούς του, που έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν στη ζωή, τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό των παιδιών του τα οποία αγωνιούσαν για την πορεία της υγείας του ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει και τον καθοριστικό ρόλο που έπαιζε εμβολιασμός στην θετική έκβαση της περιπέτειάς του: «Περιττό να σας πω ότι αν δεν ήμουν διπλά εμβολιασμένος, είναι βέβαιο ότι θα είχα “αναχωρήσει”…Όσοι διστάζετε, κάντε το! Εμβολιαστείτε!».

Ο Easy Coutiel είναι ένας από τους μακροβιότερους και πιο επιτυχημένους dj της χώρας μας, έχοντας μάλιστα αποκτήσει διεθνή εμπειρία και σημαντικές διακρίσεις στο εξωτερικό. Ξεκίνησε την διαδρομή του από τα decks μικρών μαγαζιών για να εξελιχθεί, χάρη στο ταλέντο, τη σκληρή δουλειά και τις πρωτοποριακές μουσικές ιδέες του, σε πρωταγωνιστή των γνωστότερων ντισκοτέκ της δεκαετίας του ’80. Στην συνέχεις ίδρυσε την ανεξάρτητή δισκογραφική Planetwoks και τον ραδιοφωνικό σταθμό ΚISS FM μαζί με τον Γιώργο Πολυχρονίου και τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο. Είναι επίσης ο άνθρωπος που έκανε το μιξάζ στο περίφημο «Πειρατικό» τον δίσκο δηλαδή μς τις επιτυχίες που συνόδευσαν την κατάκτηση του EURO 2004 από την εθνική μας.

https://www.instagram.com/p/CYMGJ2cF1HZ
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.