ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Ποιοι είναι οι 23 hot celebrities που έχουν λογαριασμούς στο… OnlyFans;

Από την Bhad Bhabie ως την Bella Thorne

Ποιοι είναι οι 23 hot celebrities που έχουν λογαριασμούς στο… OnlyFans;

Ολοένα και περισσότεροι celebrities και μη, εγχώριοι και διεθνείς ανοίγουν λογαριασμό στο ΟnlyFans. Κι αν έχεις μείνει ακόμα στο TikTok και στο Instagram είσαι «πασέ» γι’ αυτούς.

Το ΟnlyFans ιδρύθηκε το 2016 ως μία social media πλατφόρμα με βάση τις συνδρομές, όπου ο κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει και να πουλήσει original περιεχόμενο, συνήθως πορνογραφικής φύσεως.

Ορισμένοι χρήστες είναι επαγγελματίες sex workers με μεγάλη εμπειρία στον χώρο, οι οποίοι χρησιμοποιούν το OnlyFans ως μέσο για να διευρύνουν τις υπηρεσίες τους και να εξασφαλίσουν επιπλέον εισόδημα.

Porn stars, συνοδοί, strippers και μοντέλα δηλαδή, οι οποίοι βρήκαν μία διαδικτυακή διέξοδο για να καλυφθούν οικονομικά όταν οι περιορισμοί της πανδημίας ξεκίνησαν να επηρεάζουν δραματικά την δουλειά τους.

Σε περίπτωση που σε κάναμε να νομίζεις ότι θα ανοίξεις το OnlyFans και θα αρχίσουν να πετάγονται σουτιέν και στρινγκ από παντού, να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα.

Δεν είναι το μοναδικό περιεχόμενο της σελίδας και δεν χρειάζεται να έρθεις σε καμία επαφή με τέτοιου είδους λογαριασμούς αν δεν είναι αυτό που ψάχνεις.

Εκατοντάδες άλλοι bloggers και influencers έχουν μπει στην πλατφόρμα προκειμένου να κοστολογήσουν την online παρουσία τους, προσφέροντας exclusive υλικό που δεν ανεβάζουν σε άλλα social media προφίλ τους.

Η Sami Sheen – η κόρη του Charlie και της Denise Richards – ξεκίνησε τη δική της σελίδα στην πλατφόρμα Οnly Fans λίγο μετά τα 18 της. Μαζί της είναι το κορίτσι “Cash Me Outside” Bhad Bhabie, η πρώην σταρ της Disney, Bella Thorne, και η ηθοποιός του “Teen Wolf”, Tyler Posey. Μαζί με αυτές, και άλλες πολλές!

Η Lottie Moss, η αδερφή της Kate Moss και η Shanna Moakler, πρώην Playmate και μοντέλο του Maxim, αλλά και η πρώην κολλητή της Kim Kardashian, Larsa Pippen!

Δες παρακάτω τη λίστα σε συμμαζευμένο βίντεο: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.