Το ξενοδοχείο «The 13», που πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του αυτό το καλοκαίρι στο Μακάο, αυτοαποκαλείται «το πιο πολυτελές ξενοδοχείο που κατασκευάστηκε ποτέ». To ξενοδοχείο ανήκει στην εταιρεία Louis XIII Holdings Ltd η οποία σκοπεύει να πραγματοποιήσει τα λαμπερά εγκαίνια του πιο πολυτελούς ξενοδοχείου του κόσμου σε λίγους μήνες, στο τέλος του καλοκαιριού του 2016.

Οι λεπτομέρειες για το μοναδικό αυτό συγκρότημα εντυπωσιάζουν…

Αποτελείται από 200 πολυτελείς σουίτες που ξεπερνούν σε έκταση τα 2.000 τ.μ. καθώς και ένα υπερπολυτελές σπα με ένα ξεχωριστό και μακρύ κατάλογο υπηρεσιών.

Το κάθε δωμάτιο κόστισε πάνω από 7 εκατομμύρια δολάρια για να δημιουργηθεί. Το έργο φέρεται να κόστισε συνολικά 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Κάθε ένα από αυτά τα μικρά παλάτια μπαρόκ αισθητικής θα διαθέτει ιδιωτικό ασανσέρ κι ένα μαρμάρινο ρωμαϊκό μπάνιο που χωράει έως 8 άτομα, με θολωτή οροφή βιτρό, κρυστάλλινους πολυελαίους και κινητό μαρμάρινο πάτωμα που θα το καλύπτει όταν δεν χρησιμοποιείται.

Εκτός από τον πολυτελή μπαρόκ διάκοσμο οι επισκέπτες του ξενοδοχείου (οι οποίοι φημολογούνται ότι θα χρειαστεί να πληρώσουν τουλάχιστον 100.000 ευρώ για μία διανυκτέρευση ) θα έχουν την αποκλειστική δυνατότητα να απολαύσουν τις μοναδικές γεύσεις του βραβευμένου με 3 Michelin αστέρια Γαλλικού εστιατορίου L’Ambroisiere στην καρδιά της Κίνας καθώς και να αγοράσουν τις τελευταίες δημιουργίες Υψηλής Ραπτικής στη μπουτίκ L’Atelier.

Οι φιλοξενούμενοι θα εξυπηρετούνται από προσωπικούς μπάτλερ 24ώρες το 24ωρο, οι οποίοι, όπως και οι οδηγοί των Rolls Royce, έχουν προετοιμαστεί ανάλογα στην Αγγλία από δασκάλους που εκπαιδεύουν το βασιλικό προσωπικό.

Όσο για την ονομασία του, ο ιδιοκτήτης Stephen Hung, υπερηφανεύεται πως το 13 είναι ο τυχερός του αριθμός!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!