ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σαν σήμερα ιδρύθηκε η αγαπημένη εταιρία μικρών και μεγάλων (φώτο)

Σαν σήμερα ιδρύθηκε η αγαπημένη εταιρία μικρών και μεγάλων (φώτο)

Ήταν σαν σήμερα πριν από 96 χρόνια, όταν ο Walt Disney ίδρυσε την αγαπημένη εταιρεία όλων των παιδιών. Την Disney Company. Βέβαια, δεν είναι αγαπημένη μόνο των παιδιών αλλά και των μεγαλύτερων, αφού πολλές φορές τους έχει κάνει να αισθανθούν και πάλι παιδιά.

Σχεδόν για έναν αιώνα, η Disney είναι μέσα στα κορυφαία brands σε όλον τον κόσμο, ενώ είναι το κορυφαίο στον τομέα του. Στις 16 Οκτωβρίου τα αδέρφια Disney, Walt και Roy, ίδρυσαν την εταιρεία που καθιερώθηκε σχεδόν αμέσως ως η ηγετική εταιρεία παραγωγής ταινιών animation, ενώ επεκτάθηκε και σε παραγωγές ταινιών ζωντανής δράσης, προγράμματος ραδιοφώνου και θεατρικών παραστάσεων.

Η Walt Disney Company κατέχει πλέον το ενημερωτικό δίκτυο ABC, το αθλητικό κανάλι ESPN, την Pixar, το national Geographic και πολλά ακόμα brand names. Επίσης, έχει δημιουργήσει π14 θεματικά πάρκα σε όλον τον κόσμο, όπου μικροί και μεγάλοι ψυχαγωγούνται μέσω της πλούσιας ιστορίας της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν είναι λίγοι οι χαρακτήρες που μας έχει χαρίσει η Walt Disney Company. Η κύρια πάντως φιγούρα και μασκότ της εταιρείας είναι ο Mickey Mouse, ένα από τα πρώτα δημιουργήματα του Walt Disney, πέντε μόλις χρόνια μετά την ίδρυση της εταιρείας του. Μιας εταιρείας που άλλαξε για πάντα την παραγωγή κινουμένων σχεδίων και πρόσθεσε φαντασία, αγάπη και ζεστασιά στις καρδιές εκατομμυρίων παιδιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.