ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το έριξαν στα… sεx toys οι Σκανδιναβοί – Βαρέθηκαν την καραντίνα

Το έριξαν στα… sεx toys οι Σκανδιναβοί – Βαρέθηκαν την καραντίνα

Ο κόσμος κάνει ότι μπορεί για να ξεπεράσει την πλήξη από την καραντίνα που υπάρχει εξαιτίας του κορωνοϊού. Στη Σκανδιναβία μάλλον βρήκαν έναν… πιο ιδιαίτερο τρόπο για να γεμίσουν τον χρόνο του.

Η περίοδος της καραντίνας, παρόλο απαραίτητη για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού, είναι ομολογουμένως και αρκετά βαρετή.

Αρκετοί, ωστόσο, για να «σπάσουν» την ατονία της εποχής, είτε διαβάζουν βιβλία, είτε παρακολουθούν ταινίες και σειρές και συχνά-πυκνά ικανοποιούν, με όποιο τρόπο μπορούν, μία από τις βασικές τους ανάγκες.

Εν προκειμένω, αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται και επίσημα, μετά τον υπερδιπλασιασμό στις πωλήσεις σeξουαλικών βοηθημάτων στη Σκανδιναβία.

Η Sinful, μάλιστα, η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης σeξουαλικών βοηθημάτων στην Σκανδιναβία, ανακοίνωσε αύξηση κατά 110% στις πωλήσεις της στη Δανία τις πρώτες έξι ημέρες του Απριλίου.

Αντίστοιχα, στη Νορβηγία, μία εκ των Σκανδιναβικών χώρων που επέβαλαν αυστηρά μέτρα, η αύξηση στις πωλήσεις έφτασε το… 121%.

Συγκριτικά, όμως, με τη Σουηδία, η οποία έχει υιοθετήσει μια πιο χαλαρή στάση στην επιβολή των μέτρων, επιτρέποντας τους ανθρώπους να έρθουν σε επαφή, το ποσοστό των πωλήσεων αγγίζει το 78%.

«Έχουμε δει μία αύξηση του ενδιαφέροντος στην αγορά sεx toys για ζευγάρια», ανέφερε η ιδρυτής και συνιδιοκτήτρια της εταιρείας, Mathilde Mackowski, στο The Local.

Τι προτιμούν οι καταναλωτές

Σύμφωνα με τη 34χρονη Mackowski, οι καταναλωτές προτιμούν την αγορά πακέτων με σεξουαλικά παιχνίδια που μπορούν να κρατήσουν για 10 ημέρες ή ακόμη και μήνα.

«Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτά τα πακέτα για να διασκεδάζουν καθημερινά, αντί να έχουν μόνο ένα προϊόν», είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια, πάντως, ανεξαρτήτως των πωλήσεων, αισθάνεται ιδιαίτερα ευτυχής που μπόρεσε η επιχείρησή της να βοηθήσει τον κόσμο να περνάει ευχάριστα την ώρα του, μέσα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

«Νομίζω ότι χρειαζόμαστε περισσότερη θετική ενέργεια στη ζωή μας και σίγουρα περισσότερη διασκέδαση. Πρέπει να είμαστε περισσότερο κοντά ο ένας στον άλλον και ειδικά τώρα», δήλωσε προσθέτοντας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο λόγος για τον οποίο τέθηκαν τα μέτρα απαγόρευσης με λυπεί. Ωστόσο, με ευχαριστεί που μπορέσαμε να κάνουμε κάτι καλό την περίοδο που ο κόσμος είναι αρκετά ευάλωτος», κατέληξε.
Αξιοσημείωτο είναι ότι με την τεράστια αύξηση που σημειώνει η Sinful τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αύξηση κατά 178,2%, συγκαταλέγεται και επίσημα στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Δανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.