ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ταϊλάνδη: Από το…. «κουτί απολύμανσης» περάσατε; (βίντεο)

Ταϊλάνδη: Από το…. «κουτί απολύμανσης» περάσατε; (βίντεο)

Δίνουν και παίρνουν οι «καινοτόμες» ιδέες κατά του κορωνοϊού.

Οι πελάτες και οι επισκέπτες μιας έκθεσης εργοστασίου στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης υποχρεώνονται να περάσουν πρώτα από ένα κουτί απολύμανσης, προτού περάσουν την είσοδο του κτιρίου.

Το κουτί είναι κατασκευασμένο από μπλε πλαστικό σε μεταλλικό σκελετό και μέσα του υπάρχει ένα ψεκαστικό αλκοολούχου διαλύματος.

Λειτουργεί με αισθητήρα κάθε φορά που κάποιος μπαίνει στο κουτί.

Αν και δεν είναι σε θέση να σκοτώσει τον κορωνοϊό στον οργανισμό κάποιου ασθενή, τουλάχιστον προσφέρει μια μορφή απολύμανσης στα ρούχα και τα μαλλιά του επισκέπτη.

«Είναι επίσης για να αυξήσει την ενημέρωση και να ευαισθητοποιήσει αναφορικά με την ανάγκη της υγιεινής και των μέτρων πρόληψης», λέει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#8211;xnqc
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.