ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανασφάλεια των ανδρών στην ερωτική επαφή

Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανασφάλεια των ανδρών στην ερωτική επαφή

Νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε έφερε τα πάνω κάτω αφού έδειξε ότι η μεγαλύτερη ερωτική ανασφάλεια των ανδρών είναι η ποσότητα του σπέρματος που παράγουν κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Μάλιστα ανάλογα με την ποσότητα δίνουν και τους αντίστοιχους χαρακτηρισμούς όπως ” δυνατό” ή αδύναμο παραπέμποντας έτσι στην ικανότητα της σύλληψης

Αναλυτικότερα έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας στην επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine τεκμηρίωσε ότι η ερωτική ικανοποίηση του ισχυρού φύλου είναι σε αντιστοιχία με την ποσότητα του σπέρματος που εκσπερματώνουν κατά τις ερωτικές τους περιπτύξεις.

Έτσι συμβαίνει συχνά το εξής παράδοξο: αν η ποσότητα τους ικανοποιεί τότε αρχίζουν να κοκορεύονται και να υπερηφανεύονται για το πόσο καλοί είναι στο …άθλημα.

Το συμπέρασμα αυτό προβλημάτισε έντονα τους επιστήμονες οι οποίοι θέλησαν να εξακριβώσουν τι ωθεί τους άνδρες να έχουν αυτή την αντίληψη.

Θέση στο θέμα πήρε και ο γιατρό Ίαν Κέρνερ, ο οποίος υποστήριξε ότι αυτή η αντίληψη τους συνδέεται με τη νοοτροπία « όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο.»

Η άποψη αυτή όμως δεν καμία επιστημονική βάση αφού οι ειδικοί επισημαίνουν κατηγορηματικά ότι η ποσότητα δεν έχει καμία σχέση με τις ερωτικές επιδόσεις των ανδρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σπεύδουν δε να τους καθησυχάσουν λέγοντας ότι η ποσότητα εξαρτάται από άλλους παράγοντες όπως το άγχος και το στρες, το κάπνισμα αλλά ακόμη και από τη συχνότητα εκσπερμάτωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.