ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πώς να δροσιστείτε χωρίς κλιματιστικό τη νύχτα

Πώς να δροσιστείτε χωρίς κλιματιστικό τη νύχτα

Τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού ο ύπνος μπορεί να γίνει ανυπόφορος εάν δεν έχετε τρόπο να δροσιστείτε, όπως ένα κλιματιστικό ή έναν ανεμιστήρα.

Υπάρχουν, όμως, τρόποι για να καταφέρετε να κάνετε έναν ήρεμο ύπνο, σε δροσερό περιβάλλον, αρκεί να ακολουθήσετε συγκεκριμένες συνήθειες…

Μην ξεχνάτε κατά τη διάρκεια της ημέρας κι όσο λείπετε από το σπίτι να έχετε κλειστές τις κουρτίνες, για να μην μπαίνει μέσα ο ήλιος και ζεσταίνει το χώρο. Όταν ο ήλιος αρχίζει και πέφτει, όμως, ανοίξτε τα παράθυρα, ώστε να ανανεωθεί ο αέρας με δροσερό αεράκι.

Επιλέξτε τα βαμβακερά σεντόνια κι όχι συνθετικά και απομακρύνετε από το κρεβάτι σας οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει ζέστη. Επιπλέον, φορέστε κάτι ανάλαφρο και βαμβακερό κατά τη διάρκεια του ύπνου και μη φοράτε αρώματα και αποσμητικά με άρωμα, πριν πέσετε για ύπνο.

Τοποθετήστε σήτες στα παράθυρα, ώστε να αφήνετε ανοιχτά τη νύχτα χωρίς να σας ενοχλούν τα κουνούπια.

Συνιστάται να κάνετε ντουζ, πριν πέσετε για ύπνο, ώστε να είστε δροσεροί. Επίσης, πιείτε ένα παγωμένο ποτήρι νερό, αλλά μη φάτε βαριά και αποφύγετε το αλκοόλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορείτε, ακόμα, να αγοράστε ένα δροσιστικό σπρέι νερού, για να ψεκάζεστε όποτε το έχετε ανάγκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.