ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρία μυστικά για την κουζίνα που πρέπει και εσύ να ξέρεις

Τρία μυστικά για την κουζίνα που πρέπει και εσύ να ξέρεις

Όπως όλα στη ζωή, έτσι και η κουζίνα έχει τα δικά της μικρά ή μεγάλα μυστικά που χρησιμεύουν στην καθημερινότητά σας.

Δείτε παρακάτω τρία – από τα πολλά – μυστικά της κουζίνας που οπωσδήποτε πρέπει να ξέρετε:

Το μυστικό για να μη «στεγνώνει» το τυρί

Απλώστε λίγο βούτυρο ή μαργαρίνη στις πλευρές που έχει κοπεί, έτσι ώστε να σφραγίσετε την υγρασία του.

Το μυστικό για το καμένο γάλα

Και σε ποιον δεν έχει τύχει να «αρπάξει» λίγο το γάλα κατά το βράσιμο; Προσθέστε σε αυτή την περίπτωση λίγο αλάτι, το οποίο θα πάρει την περίεργη μυρωδιά και γεύση.

Το μυστικό για πιο πλούσιους χυμούς

Πριν στύψετε τα εσπεριδοειδή σας, ρολάρετέ τα μπροστά και πίσω στον πάγκο της κουζίνας σας, έτσι ώστε να απελευθερώσουν καλύτερα τα υγρά τους από το εσωτερικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.