ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

To μυστικό που θα σου λύσει τα χέρια – Πως να καθαρίσετε εύκολα την ψησταριά

To μυστικό που θα σου λύσει τα χέρια – Πως να καθαρίσετε εύκολα την ψησταριά

Το ψήσιμο στα κάρβουνα αρέσει σε όλους και ειδικότερα το αποτέλεσμά του, όμως η δύσκολη διαδικασία του καθαρίσματος είναι η χειρότερη και αυτό που άπαντες προσπαθούν να αποφύγουν.

Ειδικά αν μιλάμε για ψησταριές και θράκες, εκεί που τα πράγματα μπορούν να γίνουν ιδιαιτέρως βρόμικα.

Κι εδώ μπαίνει ο μέγας μύστης του μπάρμπεκιου Scott Roberts, ο οποίος επιστρατεύει το αλουμινόχαρτο όταν ψήνει με κάρβουνα.

«Αν είσαι φίλος του κάρβουνου, στρώσε πρώτα το εσωτερικό της ψησταριάς με κάνα-δυο φύλλα αλουμινόχαρτο πριν βάλεις τα κάρβουνα ή τις μπριγκέτες μέσα. Αυτό θα σου δώσει ένα πιο γρήγορο και εύκολο καθάρισμα των γκρι κάρβουνων και της στάχτης με το που τελειώσεις το μπάρμπεκιου».

Το μόνο μειονέκτημα που έχει αυτό είναι το γεγονός ότι με το αλουμινόχαρτο μπορεί να φράξουν οι τρύπες στο κάτω μέρος της ψησταριάς, κάνοντας πιο δύσκολο το άναμμα της θράκας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.