Δεν γνώριζε καθόλου για την πλατφόρμα που φιλοξενεί πορνογραφικό περιεχόμενο ισχυρίζεται

Η Lucy Banks είναι 31 ετών, μένει στο Περθ της Αυστραλίας και έχει δύο παιδιά που μεγαλώνει μόνη της. Μέχρι πρότινος δούλευε ως τραπεζικός 60 ώρες την εβδομάδα, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που έπαιρνε δουλειά στο σπίτι και κοιμόταν μόλις 2 με 3 ώρες. Και με τόσο φόρτο εργασίας και τόσες υποχρεώσεις δύσκολα τα έβγαζε πέρα οικονομικά.

Μέχρι που μπήκε στη ζωή της η πλατφόρμα του OnlyFans και τώρα όλα είναι διαφορετικά. Με 5-6 ώρες δουλειάς την εβδομάδα βγάζει κάθε μέρα 1.500 δολάρια. Αγόρασε δικό της σπίτι, στέλνει τα παιδιά της σε ιδιωτικά σχολεία, έχει διαθέσιμο χρόνο για να περνάνε όμορφα μαζί και δεν χρωστάει πουθενά. Είναι περήφανη για όσα κάνει, αν και ακόμα τα παιδιά της δεν γνωρίζουν πώς βγάζει τα προς το ζην. «Ξέρουν μόνο ότι η μαμά έχει δουλειά στον υπολογιστή και έχει μία επιχείρηση. Δεν είναι σε κατάλληλη ηλικία για να συζητήσουμε για το σεξ ή το πορνό. Όταν όμως έρθει αυτή η στιγμή, θα μάθουν τα πάντα» λέει σύμφωνα με την Daily Mail.

H Lucy δεν γνώριζε καθόλου για την πλατφόρμα που φιλοξενεί πορνογραφικό περιεχόμενο. Της είπε για το OnlyFans μια φίλη της, κάνοντας λόγο για μια δουλειά που της έφερνε εισόδημα 5.000 δολάρια το μήνα. «Ενώ ήμουν περίεργη περί τίνος πρόκειται δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο. Εντυπωσιάστηκα όμως με το πόσα πολλά λεφτά έβγαζε. To ίδιο βράδυ έκανα εγγραφή και τα υπόλοιπα είναι ιστορία!» ανέφερε.

Η 31χρονη έχει περισσότερους από 3.600 συνδρομητές, που είναι στην πλειοψηφία τους άνδρες ηλικίας 19-35 ετών.

Κερδίζει χιλιάδες δολάρια δουλεύοντας μέσα στην εβδομάδα μόλις 5-6 ώρες, φτιάχνοντας βίντεο ερωτικού περιεχομένου. «Βγάζω τα διπλάσια, σχεδόν τα τριπλάσια από όσα έβγαζα σαν τραπεζικός» επισήμανε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS: