ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτά είναι τα δύο ανησυχητικά σημάδια που δείχνουν πως ο εργοδότης σου πρόκειται να σε απολύσει (βίντεο)

Πώς συμπεριφέρεται ένας διευθυντής «μία εβδομάδα πριν σας απολύσει»;

Αυτά είναι τα δύο ανησυχητικά σημάδια που δείχνουν πως ο εργοδότης σου πρόκειται να σε απολύσει (βίντεο)

Ένας κωμικός από τη Νέα Υόρκη, ο Ben Sweeny, έδωσε πληροφορίες σχετικά με τα προειδοποιητικά σημάδια που δείχνουν ότι ο εργοδότης σας μπορεί να σχεδιάζει να σας απολύσει, και η χιουμοριστική του άποψη για το θέμα αυτό έχει συγκεντρώσει 5,1 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

Ο Sweeny, γνωστός για τη δημιουργία σατιρικών βίντεο που αναδεικνύουν τις ειρωνείες και τις υποκρισίες του εταιρικού κόσμου, αποφάσισε να ρίξει φως στο πώς συμπεριφέρεται ένας διευθυντής «μία εβδομάδα πριν σας απολύσει».

Το πρώτο προειδοποιητικό σημάδι είναι η υπερβολική εστίαση στην παρακολούθηση κάθε σας κίνησης. Η δεύτερη κόκκινη σημαία είναι ο προγραμματισμός μιας συνάντησης για «σε μία εβδομάδα από σήμερα» για να συζητήσετε την πρόοδό σας.

Ενώ ο εργοδότης μπορεί να ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει «λόγος ανησυχίας», το υπονοούμενο είναι ότι αυτή η συνάντηση θα μπορούσε να οδηγήσει σε απόλυση.

Η σατιρική άποψη του Sweeny για την εταιρική κουλτούρα είχε απήχηση σε πολλούς θεατές που μοιράστηκαν τις δικές τους εμπειρίες με αυταρχικούς διευθυντές.

Παρόλο που το βίντεο του Sweeny είναι χιουμοριστικό, θίγει ένα πραγματικό ζήτημα στον εργασιακό χώρο – τη σημασία της αποτελεσματικής διαχείρισης και επικοινωνίας.

@corporate.sween 🚩 🚩🚩 #fyp #foryou #corporate #corporatelife #work #workhumor ♬ original sound – corporate sween
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.