ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτή είναι η βασική δουλειά που πρέπει να κάνετε στο σπίτι σας μόλις επιστρέψετε από διακοπές

Πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο και αφού έχετε λείψει για μέρες!

Αυτή είναι η βασική δουλειά που πρέπει να κάνετε στο σπίτι σας μόλις επιστρέψετε από διακοπές

Θα χρειαστεί να αφιερώσετε μόλις 15 λεπτά όταν επιστρέψετε από διακοπές για να κάνετε μία και βασική δουλειά στο σπίτι.

Και αυτή δεν είναι άλλη από το ξεσκόνισμα. Πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο και αφού έχετε λείψει για μέρες από το σπίτι, φροντίστε να ξεσκονίσετε.

Εκτός του ότι το σπίτι σας θα έχει πολλή σκόνη μετά από τόσες μέρες, σίγουρα θα παρατηρήσετε ότι το σπίτι σας δεν θα χρειάζεται ξεσκόνισμα για αρκετό καιρό στη συνέχεια.

Ο λόγος είναι αρκετά απλός.

Αυτή η σκόνη που βγάλατε την πρώτη μέρα από την επιστροφή σας από τις διακοπές, ήταν στην πραγματικότητα όλη αυτή η σκόνη που υπήρχε στον αέρα για πολύ καιρό και λόγω αδράνειας είχε πέσει πάνω στις επιφάνειες του σπιτιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μην παραλείψετε λοιπόν να την απομακρύνετε ειδικά αν έχετε ευαισθησία στη σκόνη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.