ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Δείτε πως ήταν η Τζούλια Αλεξανδράτου όταν ήταν παιδί (φωτό)

Δείτε την ανάρτηση της

Δείτε πως ήταν η Τζούλια Αλεξανδράτου όταν ήταν παιδί (φωτό)

Η Τζούλια Αλεξανδράτου μπορεί να έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά εξακολουθεί να είναι ενεργή στα social media.

Μέσω Instagram, μοιράζεται με τους χιλιάδες ακολούθους της βίντεο από την κόρη της που γέννησε πριν λίγους μήνες, ενώ καλεί τον διαδικτυακό κοινό της να γίνουν συνδρομητές στο OnlyFans, από όπου και κερδίζει πολλά χρήματα, όπως έχει αναφέρει η ίδια.

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου όμως, η Τζούλια Αλεξανδράτου προχώρησε σε μια διαφορετική ανάρτηση. Συγκεκριμένα, ανέβασε μέσω story, μια φωτογραφία της από όταν ήταν παιδί, που ποζάρει με το μαγιό της από κάποια παραλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.