ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έλενα Κρεμλίδου: Μια της μόνο κίνηση είναι ικανή να τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό – Ποζάρει με ανοιχτά πόδια…

Ανέβασε απότομα τη θερμοκρασία

Έλενα Κρεμλίδου: Μια της μόνο κίνηση είναι ικανή να τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό – Ποζάρει με ανοιχτά πόδια…

Αποτελεί -και δίχως αμφιβολία- μια από τις πιο «καυτές» Ελληνίδες. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι έχει δεκάδες χιλιάδες ακόλουθους στα social media της, οι οποίοι ανυπομονούν για μια νέα της ανάρτηση.

Ο λόγος για την Έλενα Κρεμλίδου, η οποία μας έχει δείξει πως η έχει χιούμορ και τσαγανό, αλλά και ένα καθηλωτικό προφίλ στο Instagram που σε κάθε της φωτογραφία προκαλεί ταραχές!

Έχει δοκιμάσει την τύχη της ως τσιρλίντερ, μοντέλο, ραδιοφωνική παραγωγός, αλλά και συμπαρουσιάστρια σε τηλεοπτική εκπομπή, ενώ πάντα με μια της μόνο κίνηση είναι ικανή να τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό.

Ακριβώς αυτό έκανε και τώρα που ποζάρει με τα πόδια ανοικτά στο Instagram και προκαλεί σάλο με τις φωτογραφίες της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.