ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έρευνα αποκαλύπτει: Πόσους και πόσες ερωτικούς συντρόφους έχουν κατά μέσο όρο άνδρες και γυναίκες στη ζωή τους;

Πόσος είναι ο μέσος όρος για τα δύο φύλα;

Έρευνα αποκαλύπτει: Πόσους και πόσες ερωτικούς συντρόφους έχουν κατά μέσο όρο άνδρες και γυναίκες στη ζωή τους;

Κατά καιρούς, έχουν γίνει κάποιες έρευνες ώστε να βρεθεί πόσους ερωτικούς συντρόφους έχουν άνδρες και γυναίκες στη ζωή τους. Και αυτές έδειξαν κάποια πράγματα που είναι κοινά.

Σε κάθε έρευνα είναι διαφορετικοί οι αριθμοί, όπως και σε κάθε άνθρωπο. Αλλά γενικά οι περισσότερες συμφωνούν πως ο μέσος όρος εpωτικών συντρόφων κυμαίνεται ανάμεσα στο 4 και στο 8 και για τα δυο φύλα. Σύμφωνα με τα στατιστικά της CDC από το 2011 έως το 2015, γυναίκες και άνδρες από 25 έως 44 ετών είχαν διαφορετικό μέσο όρο. Στις γυναίκες ο μέσος όρος ήταν 4,2 ενώ στους άνδρες 6,1.

Μια άλλη έρευνα που δημοσιεύτηκε το 2015 στο Archives of Sexual Behavior , έδειξε ότι οι millennials έχουν μέσο όρο 8 ερωτικούς συντρόφους. Το 2017, μια άλλη έρευνα που έγινε στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη από την Superdrug Online Doctor της Βρετανίας σε 2.180 ανθρώπους, έδειξε ότι οι γυναίκες είχαν κατά μέσο όρο 7 ερωτικούς συντρόφους στη ζωή τους και οι άνδρες 8.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπάρχουν βέβαια και έρευνες που ανεβάζουν κατά πολύ τον αριθμό. Σε μια από αυτές που έγινε το 2018 από την NectarSleep έδειξε ότι οι άντρες έχουν μέσο όρο 26 ερωτικούς συντρόφους, ενώ οι γυναίκες 19. Τέλος, μια έρευνα από το Match με δείγμα 1.000 ανθρώπους της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, έδειξε ότι οι gay άνδρες έχουν μέσο όρο 30 ερωτικούς συντρόφους στη ζωή τους ενώ οι λεσβίες 12.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.