ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Google έδωσε στη δημοσιότητα τις κορυφαίες ερωτικές ερωτήσεις που έκαναν οι άνθρωποι το 2023 

Ποια ήταν η πιο δημοφιλής σεξουαλική ερώτηση

Η Google έδωσε στη δημοσιότητα τις κορυφαίες ερωτικές ερωτήσεις που έκαναν οι άνθρωποι το 2023 

Η Google έδωσε στη δημοσιότητα τις κορυφαίες ερωτικές ερωτήσεις που έκαναν οι άνθρωποι το 2023 και τα αποτελέσματα μπορεί να σας εκπλήξουν.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Η πιο δημοφιλής σεξουαλική ερώτηση του 2023 ήταν: «Ποια είναι η στάση σαμαράκι;».

Ακούγεται περισσότερο σαν κάτι που συμβαίνει στους δρόμους παρά ανάμεσα στα σεντόνια, με τον συγκεκριμένο όρος να γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλής αφού ένας διαγωνιζόμενος στο Love Island τον ανέφερε στη γνωστή βρετανική σειρά.

Χωρίς να θέλουμε να μπούμε σε πολλές λεπτομέρειες, η στάση περιλαμβάνει την τοποθέτηση ενός μαξιλαριού κάτω από τους γοφούς ενός ατόμου καθώς είναι ξαπλωμένο μπρούμυτα, εξ ου και το όνομα «σαμαράκι».

Η δεύτερη πιο δημοφιλής ερώτηση στη γνωστή μηχανή αναζήτησης είναι: «Αν είναι εντάξει να κάνετε σεξ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;». Σύμφωνα με τους ειδικούς ,είναι απολύτως ασφαλές, αν και μπορεί να είναι λίγο άβολο.

Οι αναζητήσεις για την έννοια της «σεξουαλικής θετικότητας» ήρθαν στην τρίτη θέση, ενώ ο λόγος για τον οποίο υπάρχει αιμορραγία μετά το σεξ ήταν η τέταρτη πιο συχνή ερώτηση.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επιθυμούσαν να μάθουν πόσα ραντεβού πρέπει να βγουν πριν κάνουν σεξ με κάποιον, ενώ κάποιοι… γυμναστηριακοί ήθελαν να μάθουν πόσες θερμίδες καίνε κατά τη διάρκεια της συνουσίας. (Είναι περίπου 100 θερμίδες – όχι κι άσχημα!).

Και το καλύτερο για το τέλος. Μία από τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις που έκαναν οι άνθρωποι δεν είχε καμία σχέση με τη δική τους σεξουαλική ζωή ή οτιδήποτε σχετικά με το σώμα τους.

Κάποιοι απλά ρώτησαν κάτι που οι περισσότεροι από εμάς πιθανώς δεν έχουμε σκεφτεί ποτέ σε καμία στιγμή της ζωής μας μέχρι σήμερα.

Εκατομμύρια άνθρωποι, λοιπόν, ήθελαν να μάθουν πως κάνουν σεξ τα ψάρια...

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.