ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιζαμπέλ Γκουλάρτ: Η καλλονή από τη Βραζιλία φόρεσε το μπικίνι της για το καρναβάλι και «μοίρασε εγκεφαλικά»

Κλέβει τις εντυπώσεις με το αγαλματένιο της κορμί

Ιζαμπέλ Γκουλάρτ: Η καλλονή από τη Βραζιλία φόρεσε το μπικίνι της για το καρναβάλι και «μοίρασε εγκεφαλικά»

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο καταφθάνουν στη Βραζιλία ενόψει του καρναβαλιού, το οποίο ξεκινά αύριο.

Περήφανη Βραζιλιάνα η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ ανέβασε στη σελίδα της στο Instagram αρκετές φωτογραφίες, όπου επιδεικνύει την εκπληκτικά γυμνασμένη της σιλουέτα φορώντας ένα μοναδικό μπικίνι. Το διάσημο μοντέλο βρέθηκε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο που βλέπει στην παραλία του Ρίο ντε Τζανέιρο.

«Έτοιμη για το Καρναβάλι», έγραψε στη λεζάντα η 38χρονη Γκουλάρτ για να συνεχίσει: «Ευτυχής που βρίσκομαι στη Βραζιλία».

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο που ανέβασε στο Instagram της

Izabel_Goulart
Izabel_Goulart1
Izabel_Goulart2
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.