Κιάρα Φεράνι: Τόπλες στην Ύδρα – Δείτε τις… σέξι αναρτήσεις της

Η influencer με τους 27,5 εκατ. followers βρίσκεται στην Ύδρα

Κιάρα Φεράνι: Τόπλες στην Ύδρα – Δείτε τις… σέξι αναρτήσεις της

Την κοσμοπολίτικη Ύδρα επισκέφθηκε το μοντέλο και influencer Κιάρα Φεράνι και φροντίζει να κρατά τους followers της σε εγρήγορση!

Η 35χρονη ταξίδεψε από τo Μιλάνο στην Αθήνα και από εκεί, κατευθύνθηκε στο νησί της Ύδρας, συνοδευόμενη από την παρέα της. Μαζί της είναι και η επίσης γνωστή fashion blogger και καλή της φίλη, Βερόνικα Φεράρο.

Ωστόσο, από το ταξίδι τους δεν έλειπαν τα απρόοπτα. Το σκάφος που είχαν ενοικιάσει για να κάνουν βόλτα στα γαλάζια νερά του Σαρωνικού, χάλασε και χρειάστηκε να αναζητήσουν νέο σκάφος για να συνεχίσουν τις διακοπές τους.

H σέξι καλλονή και influencer πραγματοποίησε ουκ ολίγες αναρτήσεις από την παραμονή της στο νησί μέσα στο Σαββατοκύριακο, με την τόπλες φωτογραφία της από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της να… γκρεμίζει το instagram!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.