ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κρήτη: Ο πάτερ του χωριού έκλεψε την παράσταση – Χόρεψε με τη νύφη (βίντεο)

Το βίντεο με τον πάτερ Αλέξανδρο κάνει το γύρο του διαδικτύου

Κρήτη: Ο πάτερ του χωριού έκλεψε την παράσταση – Χόρεψε με τη νύφη  (βίντεο)

Κρήτη: «Όταν ο πάτερ του χωριού είναι μερακλής!!», είναι η περιγραφή στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου με τον πάτερ Αλέξανδρο, τον ιερέα του χωριού των Αγίων Παρασκιών του Ηρακλείου Κρήτης, να χορεύει σούστα με την νύφη στο γάμο της.

Σε γάμο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Ιουλίου, στην πλατεία του χωριού, ο πάτερ Αλέξανδρος, χόρεψε με τη νύφη κλέβοντας την παράσταση με τις ικανότητές του στους παραδοσιακούς κρητικούς χορούς. Χορεύει με όλη του την ψυχή σούστα και ξεσηκώνει την νύφη, η οποία τον ακολουθεί στον κρητικό ρυθμό.

Όλοι τραβούν βίντεο, ένα από τα οποία έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες, με τις προβολές και τα likes να ανεβαίνουν διαρκώς.

@fotinigewrgioudakiόταν ο πάτερ του χωριού είναι μερακλής!!!😄🥰♬ πρωτότυπος ήχος – fotini gew🌹

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου, ενώ ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία του χωριού, με το συγκρότημα του Γρηγόρη Σαμόλη και του Δημοσθένη Τσακαλάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.