ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λύστε το πρόβλημα με τα ενοχλητικά κουνούπια με αυτόν τον εύκολο και ανέξοδο τρόπο

Βάλτε τέλος σε ένα βασικό πρόβλημα του καλοκαιριού

Λύστε το πρόβλημα με τα ενοχλητικά κουνούπια με αυτόν τον εύκολο και ανέξοδο τρόπο

Θέλετε να απαλλαγείτε από τα κουνούπια; Επειδή σίγουρα η αγορά εντομοαποθητικών δεν είναι και ότι καλύτερο εμείς έχουμε να σας προτείνουμε μια φτηνή και αποτελεσματική μέθοδο για να διώξετε τα κουνούπια μια για πάντα από τον κήπο σας.

Ο καφές εκτός του ότι είναι το πιο δημοφιλές ρόφημα όλες τις εποχές του χρόνου έχει και μερικές άλλες ιδιότητες που θα σας φανούν χρήσιμες όπως το να διώχνει τα κουνούπια.

Εσείς το γνωρίζατε ότι το κατακάθι του καφέ είναι πολύ χρήσιμο στην μάχη κατά των κουνουπιών;

Όχι για να το φάτε βέβαια, αλλά ως φυτικό λίπασμα και ως εντομοαπωθητικό! Δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιείτε αυτά τα κολλώδη, χημικά αντικουνουπικά σπρέϊ φέτος το καλοκαίρι.

Αντί γι΄αυτό, θα χρειαστείτε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο, έναν αναπτήρα και το κατακάθι του πρωϊνού καφέ σας. Το μόνο που θα κάνετε είναι να κάψετε τον καφέ και θα απαλλαγείτε από τα έντομα απολαμβάνοντας το υπέροχο άρωμα του καφέ.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε παρακολουθήσει το βίντεο που ακολουθεί με συμβουλές και κόλπα για το πώς θα το κάνετε σωστά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.