ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Maura Higgins: Αυτή είναι η πιο «εκρηκτική» reality star – Τα «πλούσια» προσόντα της εντυπωσιάζουν (φωτο)

Μελαχρινή ομορφιά, γατίσιο βλέμμα και καλλίγραμμες αναλογίες

Maura Higgins: Αυτή είναι η πιο «εκρηκτική» reality star – Τα «πλούσια» προσόντα της εντυπωσιάζουν (φωτο)

Η Maura Higgins ξεχώρισε από τη συμμετοχή της στο Love Island το 2019 λόγω της έντονης προσωπικότητας της αλλά και του καλλίγραμμου κορμιού της.

Το 2018, κι ενώ εργαζόταν ήδη κάποια χρόνια στο μόντελινγκ, ταξίδεψε στο Άμπου Ντάμπι ως το σέξι κορίτσι γνωστής εταιρείας με energy drinks. Στον τελικό της F1 γύρισε ένα βίντεο και το μοιράστηκε στα social media, που έκανε drifting στην πίστα προκειμένου να εμπνεύσει τις γυναίκες των Αραβικών Εμιράτων να μάθουν να οδηγούν.

Κι από την πίστα της F1 βρέθηκε ένα χρόνο μετά στο ρινγκ της επαγγελματικής πάλης – έχει υπάρξει μεταξύ άλλων το ring girl του παγκόσμιου πρωταθλητή βαρέων βαρών, Anthony Joshua.

Σήμερα, η Maura Higgins είναι η πιο γνωστή τηλεπερσόνα της ιρλανδικής τηλεόρασης και μάλιστα, βραβευμένη. Στα τηλεοπτικά βραβεία της χώρας της, στα Gossie Awards, αναδείχθηκε πέρυσι η “Best Female TV Presenter” και η “Most Stylish Lady” – καθόλου άσχημα.

Εμείς θα της δίναμε μία ακόμα διάκριση: της πιο σέξι reality star στον κόσμο.

Μελαχρινή ομορφιά, γατίσιο βλέμμα, καλλίγραμμες αναλογίες.

Η γοητεία και το σεξ απίλ της 32χρονης Ιρλανδής ζαλίζουν το Instagram και τους κάτι λιγότερο από 4 εκατομμύρια followers της σχεδόν καθημερινά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανάμεσά τους και ο σύντροφός της. Εδώ και περίπου ένα χρόνο, είναι σε σχέση με τον ηθοποιό Bobby Holland Hanton, τον stuntman του Chris Hemsworth στο franchise του Thor.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.