ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Με αυτά τα απλά κόλπα θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή

Μήπως ήρθε η ώρα να δεις πορνό μαζί με τον σύντροφο σου;

Με αυτά τα απλά κόλπα θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή

Οι ειδικοί προτείνουν πέντε απλά tricks τα οποία θα επαναφέρουν την σπίθα στην κρεβατοκάμαρα σας.

Μην βγάζετε τα ρούχα σας

Προφανώς και για να γίνει η ερωτική πράξη πρέπει να βγουν τα ρούχα, αλλά η sexpert Juliana Morris, προτείνει να μην τα βγάλετε όλα. «Αφήστε τις γόβες σας ή το μαύρο σουτιέν σας στο κορμί σας. Το μείνετε σχεδόν γυμνοί εξάπτει τη φαντασία. Παράλληλα, το να κάνετε το αντίθετο από αυτό που περιμένει ο άλλος ανεβάζει τον ενθουσιασμό».

Αγγίξτε τον εαυτό σας

«Αυνανιστείτε. Όταν γνωρίζετε τι σας κάνει να νιώσετε όμορφα και τι σας αρέσει στο κρεβάτι, μπορείτε πιο εύκολα να το ζητήσετε από το ταίρι σας», λέει η σεξολόγος Alexandra Fine και συμπληρώνει πως μπορείτε να το κάνετε και μπροστά στον/στην σύντροφό σας και έτσι να τον/την εξιτάρετε ακόμη περισσότερο.

Κινηθείτε αργά

Με τους σύγχρονους ρυθμούς να μας έχουν αναγκάσει να τρέχουμε για όλα, συχνά και το σεξ (που είναι κάτι απολαυστικό) καταλήγει να γίνεται πολύ γρήγορα – σχεδόν μηχανικά. «Οι πιο αργές και ήρεμες κινήσεις βοηθούν τα μέλη του ζευγαριού να συγκεντρωθούν και να εστιάσουν περισσότερο στον άλλο, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρξει βαθύτερη πνευματική ένωση, αλλά και μεγαλύτερη απόλαυση», ισχυρίζεται η Sex Educator Kiana Reeves.

Επενδύστε σε ένα βοήθημα

«Θα είναι σαν αν υπάρχει τρίτο άτομο, αλλά χωρίς το συναισθηματικό δέσιμο», λέει η sex expert Dominnique Karetsos. «Αναζητήστε καλής ποιότητας προϊόντα, ασφαλή για το σώμα και αν το θέλετε προτιμήστε unisex ερωτικά παιχνίδια. Συζητήστε το πόσο και πώς θέλετε να τα χρησιμοποιείτε και απολαύστε τα», προτείνει.

Δείτε μαζί πορνό

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το πορνό ανεβάζει τη σεξουαλική ένταση και ξυπνά την περιέργεια», λέει η σεξολόγος και σύμβουλος σχέσεων Alyse Kelly-Jones. «Μην περιορίσετε τους εαυτούς σας στην οθόνη. Διαβάστε ερωτική λογοτεχνία ο ένας στον άλλο. Ακόμα και σε γέλια να ξεσπάσετε είστε σε καλό δρόμο, αφού το γέλιο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσει το ερωτικό παιχνίδι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.