ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Με αυτούς τους απλούς τρόπους θα εξαφανίσετε την υγρασία από το σπίτι σας 

Πρέπει να περιορίσετε τη χρήση συσκευών που αυξάνουν την εσωτερική θερμοκρασία

Με αυτούς τους απλούς τρόπους θα εξαφανίσετε την υγρασία από το σπίτι σας 

Το southernliving.com αποκαλύπτει μερικούς απλούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε το σπίτι σας φρέσκο και να ελέγξετε τα επίπεδα υγρασίας στον προσωπικό σας χώρο.

Συλλέκτες υγρασίας

Η πρώτη γραμμή άμυνας κατά της υγρασίας είναι να αποτρέψουμε τις ζημιές που προκαλεί. Ένας πακέτο με συλλέκτες υγρασίας είναι πάμφθηνο, αφού θα το βρείτε και με 1,50 περίπου ευρώ στα περισσότερα σούπερ μάρκετ.

Αποτελούν μία οικονομική εναλλακτική σε έναν ακριβό αφυγραντήρα, ενώ χωρούν και σε σημεία όπου η υγρασία προκαλεί καταστροφική μούχλα, όπως τις ντουλάπες και τα συρτάρια, προστατεύοντας τα ασπρόρουχά σας.

Περιορίστε τη θερμοκρασία

Στην ίδια λογική, πρέπει να περιορίσετε τη χρήση συσκευών που αυξάνουν την εσωτερική θερμοκρασία, όπως ο θερμοσίφωνας και τα ζεστά ντους, τα μάτια της κουζίνας και ο φούρνος.

Ανεμιστήρες στο τέρμα

Αν και δεν είναι τόσο αποτελεσματικοί όσο το κλιματιστικό, ο ανεμιστήρας συμβάλλει στη μείωση της υγρασίας μέσω της κυκλοφορίας αέρα στο σπίτι. Καλό είναι να συνδυάζεται με το άνοιγμα των παραθύρων, για να ανανεώνεται ο εσωτερικός αέρας.

Τα φυτά στον κήπο τους

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και τα φυτά σε γενικές γραμμές κάνουν καλό σε έναν εσωτερικό χώρο, το καλοκαίρι παράγουν επιπλέον υγρασία μέσω της διαπνοής. Για αυτό καλό είναι με τις πρώτες ζέστες να μετακομίζουν στο μπαλκόνι ή στην αυλή μας, με την απαραίτητη προστασία από τον καυτό ήλιο βέβαια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.