ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μεξικό: Τον γύρο του διαδικτύου κάνει 71χρονη «γιαγιά Τζόρνταν» με το ταλέντο της στο μπάσκετ

Η «γιαγιά Τζόρνταν» λέει πως ελπίζει να συνεχίζει να παίζει μπάσκετ για πολλά χρόνια ακόμη

Μεξικό: Τον γύρο του διαδικτύου κάνει 71χρονη «γιαγιά Τζόρνταν» με το ταλέντο της στο μπάσκετ

Εντυπωσιάζει η 71χρονη γιαγιά από το Μεξικό, την οποία βάφτισαν «Τζόρνταν».

Το Μεξικό απέκτησε νέο αστέρι του μπάσκετ: την Αντρέα Γκαρσία Λόπες. Βίντεο που μεταφορτώθηκε στην πλατφόρμα TikTok από τον εγγονό της εικονίζει την κυρία Λόπες στο γήπεδο της μικρής, απομακρυσμένης πόλης όπου ζει, της Σαν Εστέμπαν Ατατσλάουκα, στην πολιτεία Οαχάκα.

@jcarlossando

#basquetbol #nba2k #oaxaca

♬ sonido original – J Carlos Sandoval

Το βίντεο έχει πλέον ένα εκατομμύριο θεάσεις και αρκετοί χρήστες της πλατφόρμας βάφτισαν την εβδομηντάρα… «γιαγιά Τζόρνταν», παραπέμποντας στον Μάικλ Τζόρνταν, εμβληματική μορφή του αθλήματος.

Στο βίντεο, η κυρία Λόπες, με τα γκρίζα της μαλλιά πλεγμένα σε δυο μακριές κοτσίδες και φορώντας μακριά φούστα, κάνει προσποίηση για να εξουδετερώσει αμυντικό κοντά στο καλάθι προτού βρει χώρο και σκοράρει αξιοποιώντας άψογα το ταμπλό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η «γιαγιά Τζόρνταν» λέει πως ελπίζει να συνεχίζει να παίζει μπάσκετ για πολλά χρόνια ακόμη, παρότι το ένα γόνατό της έχει αρχίσει να την ταλαιπωρεί λιγάκι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.